Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

Saruri de baie de la Marea Moarta + ulei de baie de Melissa - 400g + 20ml Dermasel Germania

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


Saruri de baie de la Marea Moarta + ulei de baie de Melissa - 400g + 20ml Dermasel Germania
   


 

Dermasel - Aqua


SARE DE BAIE DE LA MAREA MOARTA+ULEI DE BAIE DE MELISSA – NOAPTE LINISTITA

Sare de baie pentru o baie relaxanta si o noapte linistita
Dermasel - Aqua are la baza sarea originala de la Marea Moarta. De secole calitatile sale exceptionale in aplicarea dermatologica, cat si in cosmetica sunt dovedite si documentate stiintific.


Melissa oficinalis, cunoscuta si ca Roinita, este originara din Orientul Apropiat si a fost adusa in Europa nu ma devreme de Evul Mediu. Este foarte des utilizata in medicina in tratamentul palpitatiilor si al starilor nevoase, precum si a tulburarilor de somn.


O baie relaxanta cu aceasta combinatie unica de sare originara de la Marea Moarta si Melissa confera o stare de liniste corpului si sufletului si te ajuta sa inchei armonios ziua. Concentratia de bromina crescuta din sarea de la Marea Moarta, precum si efectele naturale ale extractelor de Roinita, imbogatite cu un parfum discret de ulei de Citronella, te ajuta sa te odhnesti in liniste noaptea.


Utilizare:

 

Imprastiati sarea de la Marea Moarta in apa clocotita din cada de baie. Apoi adaugati apa rece pana ce temperatura apei ajunge la aprox.37 grade Celsius. Turnati in mod uniform aditivii pentru baie din ulei de melissa, apoi amestecati. Timp recomandat pentru baie: 15 minute.


Prezentare: 400g sare de baie de la Marea Moarta+20 ml aditivi speciali pentru baie cu ulei de melissa