Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

Sennalax - extract de senna - laxativ natural eficient - 20 comprimate - Biofarm

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


   Constipatia - o problema ce poate fi evitata cu ajutorul lui Sennax - extract de senna !

Actiune Sennax / extract de senna : Produsul este recomandat ca supliment alimentar in vederea mentinerii unui tranzit intestinal optim.

   


Constipatia - o problema ce poate fi evitata cu ajutorul lui Sennax - extract de senna !

 

   Actiune Sennax / extract de senna : Produsul este recomandat ca supliment alimentar in vederea mentinerii unui tranzit intestinal optim. Actiunea se exercita la nivelul colonului, direct asupra mucoasei intestinale si se datoreaza unor derivati antrachinonici eliberati sub influenta florei intestinale, din glicozidele precursoare, continute in produsul vegetai. Miscarile propulsive ale colonului / intestinului subtire sunt stimulate, ca urmare probabil a iritatiei mucoasei, precum si a modificarii permeabilitatii acesteia, crescand astfel difuziunea apei si a electrolitilor la nivelul continutului intestinal. Sennax are avantajul ca administrarea sa nu este insotita de dureri abdominale, ca in cazul utilizarii altor produse cu rol asemanator. Suplimentul alimentar Sennax imbunatateste tranzitul intestinal dupa aproximativ 6-8 ore de la administrarea orala (eliminarea a 1-2 scaune moi sau semilichide).

 

   Concentratie Sennax / extract de senna : extract uscat din fructe de senna acutifolia corespunzator la 20 mg glicozide hidroxiantracenice exprimate in senoside B si excipienti: lactoza monohidrat, polividona K30, fosfat acid de calciu dihidrat, carboximetilceluloza sodica, amidon 1500 partial pregelatinizat, talc si stearat de magneziu.

 

   Ambalaj Sennax - extract de senna : cutie cu un flacon continand 20 comprimate / cutie cu 2 blistere a 10 cate comprimate.

   Mod de administrare / utilizare Sennax - extract de senna : 1-2 comprimate/zi, de preferinta seara, la culcare, pentru a obtine un scaun semilichid in cursul diminetii urmatoare. Durata administrarii se recomanda a fi de maxim 7 zile, pentru a evita fenomenele de obisnuinta sau dependenta. Efectul apare dupa 6-8 ore de la administrare si se produce prin actiune locala la nivelul colonului.

 

   Producator Sennax - extract de senna : Biofarm S.A. Romania

 

   ADIO CONSTIPATIE! - Efect sigur - Bine tolerat - Sennax / extract de senna actioneaza local

 

   » Vezi si prospectul pentru Sennax - extract de senna - 20 comprimate - Biofarm ...