SIROP ARTAR USOR GRAD A BIO 375ml RAPUNZEL BIOMARKT
Utilizare:
pentru indulcire, aromatizare, glazurare, ideal pentru sosuri.
Fara conservanti, coloranti, fara aditivi alimentari.
Intareste sistemul imunitar al organismului.
Se obtine prin fierberea sevei de artar
In functie de timpul de recoltare, siropul e clasificat in 3 categorii: A, B,C
Siropul de tip C este mai inchis la culoare si foarte aromat
Indicatii:
indulcitor
la prepararea uneor delicatesuri
la prepararea unor sosuri
Indienilor din America de Nord le datoram utilizarea gastronomica a
sevei dulci a artarului. Legenda spune ca un copil indian i-a adus
tatalui sau "apa de la artar" ca sa fiarba o bucata de carne.
Cand au mancat carnea, cei doi au observat ca aceasta devenise dulce.
Asa a cnceput sa se colecteze "apa dulce" a artarului. Siropul de artar
se obtine prin fierberea sevei copacului. Seva se recolteaza numai
intr-o anumita perioada a anului, de la sfârsitul lunii februarie pâna
la jumatatea lunii aprilie. Dintre numeroasele specii de artar, doar
câteva sunt folosite pentru obtinerea acestei delicatese.
in functie de culoare, de data de recoltare a sevei si de gust, siropul
de artar este clasificat in trei grade: A, B si C. Daca siropul de grad A
are o culoare maronie relativ luminoasa si are o aroma fina, cel de
grad C este intunecat la culoare si are un gust puternic aromat.
Este un indulcitor fara chimicale pentru clatite si
felurite alte deserturi, dar si un dresing delicios pentru diferite
fripturi.
Clientii EmagFarmaciaVerde nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.