Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

SIROP ARTAR USOR GRAD A BIO 375ml RAPUNZEL BIOMARKT

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


SIROP ARTAR USOR GRAD A BIO 375ml RAPUNZEL BIOMARKT

 

 Indienilor din America de Nord le datoram utilizarea gastronomica a sevei dulci a artarului. Legenda spune ca un copil indian i-a adus tatalui sau "apa de la artar" ca sa fiarba o bucata de carne.


   


SIROP ARTAR USOR GRAD A BIO 375ml RAPUNZEL BIOMARKT

 

Utilizare:
pentru indulcire, aromatizare, glazurare, ideal pentru sosuri.

Fara conservanti, coloranti, fara aditivi alimentari.

Intareste sistemul imunitar al organismului.

Se obtine prin fierberea sevei de artar

In functie de timpul de recoltare, siropul e clasificat in 3 categorii: A, B,C

Siropul de tip C este mai inchis la culoare si foarte aromat

Indicatii:
indulcitor
la prepararea uneor delicatesuri
la prepararea unor sosuri

Indienilor din America de Nord le datoram utilizarea gastronomica a sevei dulci a artarului. Legenda spune ca un copil indian i-a adus tatalui sau "apa de la artar" ca sa fiarba o bucata de carne.

Cand au mancat carnea, cei doi au observat ca aceasta devenise dulce. Asa a cnceput sa se colecteze "apa dulce" a artarului. Siropul de artar se obtine prin fierberea sevei copacului. Seva se recolteaza numai intr-o anumita perioada a anului, de la sfârsitul lunii februarie pâna la jumatatea lunii aprilie. Dintre numeroasele specii de artar, doar câteva sunt folosite pentru obtinerea acestei delicatese.

in functie de culoare, de data de recoltare a sevei si de gust, siropul de artar este clasificat in trei grade: A, B si C. Daca siropul de grad A are o culoare maronie relativ luminoasa si are o aroma fina, cel de grad C este intunecat la culoare si are un gust puternic aromat.

Este un indulcitor fara chimicale pentru clatite si felurite alte deserturi, dar si un dresing delicios pentru diferite fripturi.