Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

Sirop de Calciu - 120 ml - Biofarm

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


   Actiune  sirop de calciu : Calciul este mineralul cel mai bogat reprezentat in organismul uman. Are rol important in mineralizarea oaselor si a dintilor, functionarea sistemului nervos, contractia musculara, mentinerea ritmului normal al inimii. Aportul adecvat de calciu este important la toate varstele dar in special in perioada de crestere, in timpul sarcinii si lactatiei, precum si la varstnici.

 

 

   


Actiune sirop de calciu : Calciul este mineralul cel mai bogat reprezentat in organismul uman. Are rol important in mineralizarea oaselor si a dintilor, functionarea sistemului nervos, contractia musculara, mentinerea ritmului normal al inimii. Aportul adecvat de calciu este important la toate varstele dar in special in perioada de crestere, in timpul sarcinii si lactatiei, precum si la varstnici.

 

   Compozitie sirop de calciu : 5 ml sirop contin glubionat de calciu echivalent la 115 mg calciu ionic si excipienti: sorbitol, glicerina, benzoat de sodiu, acid malic, acid citric monohidrat, aroma de portocale, acesulfam de potasiu, apa purificata.

 

   Mod de administrare sirop de calciu: se utilizeaza inainte de mesele principale. Portia zilnica recomandata este de:

  • copii cu varsta sub 1 an : 5 ml de 1-2 ori pe zi (sau conform recomandarii medicului);
  • copii cu varsta intre 1 si 4 ani : 10 ml de 1-3 ori pe zi (sau conform recomandarii medicului);
  • copii cu varsta peste 4 ani si adulti : 10 ml de 1-4 ori pe zi (sau conform recomandarii medicului).

 

   Producator Sirop de Calciu : S.C. Biofarm S.A.