Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

SIROP EXPECTORANT100ml HIPOCRATE

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


 SIROP EXPECTORANT100ml HIPOCRATE    


SIROP EXPECTORANT100ml HIPOCRATE 

 

Contine: Extract de trei frati patati (Viola tricolor), Extract de Iarba mare(Inula helenium), Extract de Patlagina (Plantaginis folium), sirop de zahar invert, CMC, acid citric, benzoat de sodiu, apa purificata.

Actiune: Se foloseste ca adjuvant in bronsita acuta si cronica cu expectoratie vascoasa, laringita, traheita acuta si cronica. Extractul de trei frati patati ajuta la fluidificarea secretiilor bronsice. Datorita extractului de iarba  mare si a continutului de saponine si mucilagii rezulta  un bun remediu expectorant si un bun calmant al tusei.

La indulcirea preparatului s-a folosit zaharul invertit pentru a evita efectele nedorite ale zaharului rafinat. Zaharul invertit se obtine din zaharul alb rafinat prin fierbere impreuna cu acidul citric. Astfel zaharoza din zaharul alb se transforma intr-un amestec de glucoza si fructoza,cu o putere de indulcire mult mai mare si care nu prezinta efectele adverse ale zaharului alb rafinat.

Mod de administrare: Copii - 3 lingurite ( 5 ml )/zi;

                                     Adulti - 4 - 5 lingurite ( 5 ml )/zi

Depozitare: in locuri ferite de caldura, umiditate si lumina excesiva (15o - 25o C).

Acest produs este un supliment alimentar, el nu poate inlocui un regim alimentar variat

A nu se lasa la indemana copiilor!

A se agita inainte de folosire.