Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

MUSLI CACAO GRANOVIT 400gr LONGEVITA

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


Cerealele integrale BIO  germinate reprezinta cel mai eficient mod de valorificare a principiilor nutritive ( protenine, glucide, lipide, elemente catalitice, saruri minerale, vitamine, enzime) prezente in deosebi in coaja si germene.
   


Brevetul de inventie (RO 11 01 13) si cele doua medalii de aur (1996 Iasi si 1998 la Brussels) pentru metoda de fabricatie a fulgilor de cerale germinate atesta valoarea deosebita a acestui produs. Metoda unica in Romania pune in evidenta doua mari calitati si anume:
 
1. Cerealele integrale BIO  germinate reprezinta cel mai eficient mod de valorificare a principiilor nutritive ( protenine, glucide, lipide, elemente catalitice, saruri minerale, vitamine, enzime) prezente in deosebi in coaja si germene.
 
2. Pe durata procesului de fabricatie nu se folosesc temperaturi care sa altereze calitatile acestor cereale (maxim 45 grade C)
Materia prima provine din agricultura ecologica certificata in conformitate cu legislatia comunitara si nationala in vigoare. La obtinerea acestui produs nu se folosesc ingrediente de sinteza.
Mod de preparare:
Musli Granovit se consuma in ceai sau in lapte cald, iaurt, suc, indulcite cu miere, dupa gust.