Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

OREZ SALBATIC 175 g LONGEVITA

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


 Orezul sălbatic se numără printre cele mai bune alimente din punct de vedere nutritiv, avînd cel mai mare procent de zinc, magneziu şi vitamina B6. Orezul sălbatic are mai puţine calorii şi carbohidraţi decît orezul alb, dar mai multe proteine şi fibră.
Orezul sălbatic se numără printre cele mai bune alimente din punct de vedere nutritiv, avînd cel mai mare procent de zinc, magneziu şi vitamina B6. Orezul sălbatic are mai puţine calorii şi carbohidraţi decît orezul alb, dar mai multe proteine şi fibră. - See more at: http://www.leacul.ro/produse-bio/alimente-bio/cereale-leguminoase/orez-salbatic-175-g-longevita-12442.html#sthash.LyAoB8E8.dpuf
Orezul sălbatic se numără printre cele mai bune alimente din punct de vedere nutritiv, avînd cel mai mare procent de zinc, magneziu şi vitamina B6. Orezul sălbatic are mai puţine calorii şi carbohidraţi decît orezul alb, dar mai multe proteine şi fibră. - See more at: http://www.leacul.ro/produse-bio/alimente-bio/cereale-leguminoase/orez-salbatic-175-g-longevita-12442.html#sthash.LyAoB8E8.dpuf
   


Orezul sălbatic nu este, de fapt, orez, ci seminţele lungi şi subţiri ale unei plante erbacee originară din America de Nord (Zizania aquatica). Această plantă nu este nici măcar înrudită cu orezul. Aceste seminţe sînt foarte hrănitoare şi au un gust ca de nucă, foarte plăcut. Delicios cu alune şi fructe uscate, orezul sălbatic este utilizat de obicei în amestec cu diverse tipuri de orez, ca umplutură, precum şi în salate. Orezul sălbatic are textura mai dură şi are nevoie de timpi de fierbere mai mari (circa 45-60 de minute). Gătit devine pufos, iar boabele sînt separate. Asta dacă nu a fost fiert prea mult, caz în care stratul superior al bobului se dezintegrează, iar boabele devin mai moi şi lipicioase. Orezul salbatic se mai numeste si orez indian.
BENEFICII. Orezul sălbatic se numără printre cele mai bune alimente din punct de vedere nutritiv, avînd cel mai mare procent de zinc, magneziu şi vitamina B6. Orezul sălbatic are mai puţine calorii şi carbohidraţi decît orezul alb, dar mai multe proteine şi fibră.