Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

SOIA CUBURI 150g LONGEVITA

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


 Este un aliment apreciat inca din antichitate, fiind si in prezent unul dintre cei mai eficienti conservanti, dar si un medicament extraordinar
   


SOIA CUBURI 150g LONGEVITA

 

Sarea este un aliment apreciat inca din antichitate, fiind si in prezent unul dintre cei mai eficienti conservanti, dar si un medicament extraordinar. In zona Mediteranei producerea sarii de mare este o adevarata industrie, procesul de obtinere bazandu-se pe energia solara.

 

Sarea marina se obtine prin evaporarea apei de mare, din care rezulta o sare extrem de concentrata si sanatoasa, ea continand o serie de minerale ramase natural in compozitia ei, in numar de pana la 70, diferite.

 

Spre deosebire de sarea marina, sarea de masa contine doar clor, sodiu si iod. Calitatea sarii marine este data de continutul de minerale si calitatea apei.

 

La nivel international, cele mai célèbre marci de sare de mare sunt: Fleur du sel, Esprit du sel si sarea sel gris. Poate fi gasita in diverse culori, roz, gri, chiar si neagra.

 

Poate fi folosita in retete culinare deosebite, avand un gust special, dar si ca sare obisnuita, fiind ingredientul perfect pentru completarea mancarurilor clasice.

 

Ca medicament se poate utiliza sub forma de bai, avand efecte benefice in combaterea celulitei, dar si a altor afectiuni serioase precum reumatism, guta, artrita, tulburari circulatorii. Persoanele care sufera de afectiuni cardiace trebuie sa fie mult mai prudente in utlizarea acestui produs.