Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

CEAI AMESTEC FARA STRES BIO 18dz SONNENTOR

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


Preparat are o culoare galben deschis cu o aromă florală delicată, un miros şi gust dulce, răcoritor cu puţina adiere de lâmăi.

   


CEAI AMESTEC FARA STRES BIO 18dz SONNENTORFără Stres!

Aşezaţi-vă comod, relaxaţi-vă şi bucuraţi-vă de un ceai liniştitor!
A lăsa grijile deoparte necesită practică!

În această lume plină de agitaţie, stres şi griji trebuie să ne amintim că avem nevoie de relaxare şi de clipe fără stres.

Acest ceai din amestec de plante vă va ajuta să faceţi doar acest lucru.

Versatil, cu un gust dulce şi aromat, echilibrează starea de spirit şi este recomandat pe lângă măncăruri uşoare de primăvară şi vară, cum ar fi prăjituri, serbeturi, fructe, brânză de vaci sau alte produse lactate uşoare.

De asemenea este un ceai perfect la micul dejun.

Preparat are o culoare galben deschis cu o aromă florală delicată, un miros şi gust dulce, răcoritor cu puţina adiere de lâmăi.

SONNENTOR vă oferă un Ceai din amestec de plante “Fără Stres!”, provenind din agricultură ecologică certificată şi controlată.

- CEAI AMESTEC PLANTE FĂRĂ STRES!
18 pliculeţe, cu filtru dublu, ambalate individual

Lăsaţi-vă grijile deoparte, bucuraţi-vă de clipe sănătoase…
SONNENTOR