Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

CEAI "RAZE DE SOARE DIN ROMANIA, GRADINA BIO A EUROPEI" BIO 70gr SONNENTOR

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


Ceai de Plante şi Fructe "Raze de Soare din România, Grădina BIO a Europei", de la SONNENTOR, întărind moto-ul Asociaţiei Bio România pentru acest eveniment, un ceai delicios.
   


CEAI "RAZE DE SOARE DIN ROMANIA, GRADINA BIO A EUROPEI" BIO 70gr SONNENTOR
Vă anunţăm cu mare bucurie şi mândrie că am lansat un nou produs pe piaţa locală, dedicat agriculturii ecologice, BIO, din România. Mulţumită fermieruluiSONNENTOR, Dl. Ing. Szakacs Csaba, fermier certificat si controlat, vă propunem un produs autentic şi inedit, un ceai de plante şi fructe, obţinut în totalitate din ingrediente cultivate, culese şi procesate în România, cu ocazia evenimentului extrem de important pentru agricultura ecologică, dar nu numai, din România, din acest an, expoziţia mondială de produse ecologice, BIO de la Nurnberg BioFach, unde România este desemnată Ţara Anului.
Este un prilej de bucurie pentru toţi simpatizanţii agriculturii ecologice, BIO din România, un moment în care putem sa afirmăm că România este cu certitudine pe harta mondială a produselor BIO.
Şansa României la acest moment este agricultura ecologică, bucuraţi-vă de un ceai din plante şi fructe, culese de pe aceste meleaguri!
 
 
Ceai de Plante şi Fructe "Raze de Soare din România, Grădina BIO a Europei", de la SONNENTOR, întărind moto-ul Asociaţiei Bio România pentru acest eveniment, un ceai delicios, bazat pe fructe din flora şi pădurile extrem de bogate a ţării şi din livezi certificate Ecologic, precum măceşe, pere, bucăţele de măr, cătină sau merişoare (afine roşii) dar şi pe plante şi flori tradiţionale în cultura noastră, cum ar fi urzica, albăstrele, petalele de floarea soarelui sau petalele de trandafir care oferă o varietate de culori bogată acestui ceai excepţional!
 
- Raze de Soare din România, Grădina BIO a Europei, 70gr.