Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

SIROP BRAD - VREME FURTUNOASA BIO 330ml SONNENTOR

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


Antiseptic al cailor respiratorii, expectorant, calmant al tusei, emollient, antiinflamator, vitaminizant si mineralizant.
   


SIROP BRAD - VREME FURTUNOASA BIO 330 ml

SONNENTOR

Aliment naturist pentru o dieta sanatoasa!

Actiune:
Antiseptic al cailor respiratorii, expectorant, calmant al tusei, emollient, antiinflamator, vitaminizant si mineralizant.

Benefic pentru gat si faringe, la toate varstele.

Vremea schimbatoare, praful, aerul uscat si gazele reziduale ne solicita caile respiratorii.

În Austria acest sirop din amestec de mirodenii este de nelipsit iarna.

Un adjuvant pentru perioada rece, contra tusei şi a răcelii, cu o reţetă tradiţională, adaptată la vremurile noastre, un adevărat prieten la schimbări climatice şi la temperaturi scăzute iarna.

Se consumă ca şi un sirop obişnuit, cu o diluare de 1 la 7 (o porţie de sirop, 7 de apă), însă recomandăm, pentru a beneficia de puterea deplină a compozitiei magnifice, să consumaţi o linguriţă mică zilnic, fără diluare.

Se poate adăuga la ceaiuri, îndulcind astfel gustul, beneficiile se păstrează dar merge şi la asezonarea salatelor de fructe sau deserturi diverse.

Gustul este caracteristic, aroma picanţă a acelor de pin, sirop de brad, cu adierea proaspătă a ierburilor, îndulcit cu zahăr.

- Sirop de Brad “Vreme Furtunoasă”, 330ml. - diluare 1:7

O Iarnă Însorită!