Ceai Catina fructe - 50 gr. - Stef Mar
Indicatii Ceai Catina fructe : avitaminoze, boli de ficat, boli de piele, reumatism, stari de epuizare a organismului dupa efort fizic si intelectual prelungit sau in covalescenta dupa boli infectioase, interventii chirurgicale sau boli consumptive.
Datorita compozitiei chimice, fructele de catina constituie o valoroasa sursa polivitaminica. Din fructe de catina se prepara sucuri, siropuri, marmelada, gem. Sucul de fructe liofilizat poate fi intrebuintat la prepararea unor comprimate polivitaminizate.
Prezentare Ceai Catina fructe : cutie 50 gr.
Compozitie - componenti principali ceai din fructe de catina : vitamina C, vitamine din grupa B, provitamina A, microelemente, flavonozide.
Mod de utilizare Ceai Catina fructe : intern, sub forma de infuzie: se toarna apa fierbinte peste 2 lingurite de amestec. Se lasa acoperit 15 - 20 de minute. Se bea indulcit, de preferinta cu miere de albine.
Producator : Stef Mar S.R.L. Romania
Clientii EmagFarmaciaVerde nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.