Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

Ceai Catina fructe - 50 gr. - Stef Mar

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


 Avitaminoze, boli de ficat, boli de piele, reumatism, stari de epuizare a organismului dupa efort fizic si intelectual prelungit sau in covalescenta dupa boli infectioase ...
   


 Ceai Catina fructe - 50 gr. - Stef Mar

   Indicatii Ceai Catina fructe : avitaminoze, boli de ficat, boli de piele, reumatism, stari de epuizare a organismului dupa efort fizic si intelectual prelungit sau in covalescenta dupa boli infectioase, interventii chirurgicale sau boli consumptive.

   Datorita compozitiei chimice, fructele de catina constituie o valoroasa sursa polivitaminica. Din fructe de catina se prepara sucuri, siropuri, marmelada, gem. Sucul de fructe liofilizat poate fi intrebuintat la prepararea unor comprimate polivitaminizate.

   Prezentare Ceai Catina fructe : cutie 50 gr.

   Compozitie - componenti principali ceai din fructe de catina : vitamina C, vitamine din grupa B, provitamina A, microelemente, flavonozide.

   Mod de utilizare Ceai Catina fructe : intern, sub forma de infuzie: se toarna apa fierbinte peste 2 lingurite de amestec. Se lasa acoperit 15 - 20 de minute. Se bea indulcit, de preferinta cu miere de albine.

   Producator  : Stef Mar S.R.L. Romania