Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

Ceai Cicoare - iarba - 50 gr. - Stef Mar

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


 Anorexie, tulburari hepatice si datorita continutului mare in insulina, in alimentarea diabeticilor (fructoza rezultata din hidroliza insulinei este bine tolerata) ...
   


 Ceai Cicoare - iarba - 50 gr. - Stef Mar


   Ceaiuri din plante medicinale - ceai de iarba de cicoare - indicatii: anorexie, tulburari hepatice si datorita continutului mare in insulina, in alimentarea diabeticilor (fructoza rezultata din hidroliza insulinei este bine tolerata).

   Compozitie ceai de cicoare - iarba : partea aeriana a plantei Chichorium intybus, continand un principiu amar (lactucopicrina), compusi triterpenici, steroli. Continutul in insulina este de 15% pana la 50% la varietatea de cultura.

   Continut ceai de iarba de cicoare - 50 grame

   Administrare: 2 lingurite de produs vegetal, in 200ml apa rece, se fierbe 5 minute. Acest ceai de cicoare - iarba se bea caldut in 3 reprize, inainte de mesele principale. O cura de 2 saptamini cu ceai de cicoare ajuta uimitor la cresterea secretiei de bila, a celulelor hepatice diminuate, mai ales în cazul consumatorilor de alcool.

   Producator ceai cicoare - iarba: Stef Mar S.R.L. Romania