Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

Ceai de Anason - fructe 50 gr. - Stef Mar

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


  Anorexii, dispepsii, expectorant, carminativ, corectiv al gustului unor medicamente, tratarea bronsitelor si a balonarilor, stimuleaza secretia recomandat împotriva colicilor abdominale..
   


   Indicatii ceai din fructe de anason : Anorexii, dispepsii, expectorant, carminativ, corectiv al gustului unor medicamente. Pentru tratarea bronsitelor si a balonarilor, stimuleaza secretia laptelui, recomandat împotriva colicilor abdominale, inclusiv la copii.

 

   Contraindicatii ceai de anason - fructe : gastrite hiperacide, ulcer gastric si duodenal, enterocolite cronice si acute.

   Cantitate ceai de anason - fructe : 50 gr.

   Administrare ceai de anason ( fructe ): la 1-2 lingurite se adauga o cana de 250 ml apa fierbinte. Se lasa acoperit 15 - 20 minute dupa care se filtreaza si se lasa intr-un loc racoros.

   Producator ceai de anason ( fructe ): Stef Mar S.R.L. Romania