Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

Ceai de Armurariu - salvatorul ficatului - 50 gr. - Stef Mar

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


 Contra afectiunilor hepatice, este un anti-toxic redutabil, ajutand organismul sa reziste celor mai puternice otravuri, hepatoprotector si hepatogenerator; tonic-amar ...
   


  Ceai armurariu 50gr Stef Mar

 

   Armurariu este o planta planta planta tepoasa, de vreun metru inaltime, cu tulpini si frunze de un verde sters, cu flori rosietice, care fac niste seminte cu gust amarui. Acest scaiete este printre cele mai utilizate plante medicinale din lume. Armurariul este valoros prin efectele sale asupra functiilor ficatului. Semintele de armurariu sunt bogate in silimarina avand un efect protector asupra ficatului si veziculei biliare.

   Studii facute in Germania, Statele Unite, Italia, Austria au aratat ca armurariul este in prezent unul dintre cele mai puternice remedii naturale contra afectiunilor hepatice, aflate in explozie in ultimul deceniu. Mai mult, armurariul este un anti-toxic redutabil, ajutand organismul sa reziste celor mai puternice otravuri, de la ciupercile toxice, pana la gazele industriale sau metalele grele. Acest ceai de armurariu este hepatoprotector si hepatogenerator; tonic-amar, stimuleaza cresterea tensiunii arteriale.

   Mod de preparare ceai armurariu : se prepara infuzie din 1 lingurita de fructe proaspat macinate la o cana cu apa clocotita 

   Prezentare ceai armurariu: cutie cu punga a 50 gr.

   Mod de administrare ceai armurariu : se beau 2 cani cu ceai pe zi. Prima cana se bea inainte de micul dejun, dupa care se sta culcat 20-30 minute pe partea dreapta. A doua cana se bea in reprize, cu 30 minute inaintea meselor principale. Se fac cure de 2 saptamani, cu pauze de 2 saptamani