Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

Ceai Fenicul Fructe - 50 gr. - Stef Mar

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


  Balonari, aerofagie, dispepsii, calmarea colicilor abdominale (in special la copii), inapetenta, bronsita, astm, afectiuni renale, tuse de diverse etiologii (inclusiv convulsiva)...
   


 Ceai Fenicul frunze - 50 gr. - Stef Mar


  Indicatii Ceai Fenicul frunze : balonari, aerofagie, dispepsii, calmarea colicilor abdominale (in special la copii), inapetenta, bronsita, astm, afectiuni renale, tuse de diverse etiologii (inclusiv convulsiva), astenii, stimuleaza lactatia la femeile care alapteaza.


  Astfel, acest ceai din Fructe de fenicul este foarte eficient in stimularea poftei de mancare, balonari, dureri de stomac, stimularea lactactiei si calculi biliari. Ceaiul de fructe de fenicul este carminativ si antiseptic gastroinstestinal, stomahic, sedativ al tusei si expectorant. Este un tonic nervin, diuretic si dezinfectant.

  Compozitie Ceai Fenicul frunze : fructe de fenicul (Fructus Foeniculi) - 50 grame

   Mod de administrare Ceai Fenicul frunze :

  • uz intern: infuzie 1-2 lingurite la cana pentru adulti, 5-6 fructe pentru copii - se beau 2-3 ceaiuri pe zi.
  • uz extern: infuzie cu concentratie dubla (1 lingurita la cana) pentru gargara; bai de ochi cu infuzie.