Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

Ceai Mustar Alb Seminte 50 gr Stef Mar

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


  Actiune laxativa prin actiunea mecanica asupra tractului digestiv si iritarea locala produsa in stomac - stimuleaza cresterea secretiilor gastrice si are actiune antiseptica.
   


 Ceai Mustar Alb Seminte 50 gr Stef Mar


   Indicatii terapeutice Ceai Mustar Alb Seminte : uz intern: actiune laxativa prin actiunea mecanica asupra tractului digestiv si iritarea locala produsa in stomac - stimuleaza cresterea secretiilor gastrice si are actiune antiseptica.

   Acest ceai de mustar alb - seminte este indicat in constipatii cronice, anorexie, dispepsii, insuficienta pancreatica.

   Mod de utilizare Ceai Mustar Alb Seminte :

  • constipatie cronica - se iau zilnic 1-2 linguri de seminte intregi de mustar alb, pe stomacul gol, inghitindu-se cu apa. Este un tratament eficient, dar contraindicat persoanelor care sufera de colon iritabil.
     
  • intoxicatii - se amesteca 1 lingura de faina de mustar negru intr-un pahar de apa si se ia pe stomacul gol. Provoaca aproape instantaneu un acces de voma care va elimina materiile toxice din stomac.
     
  • lipsa poftei de mancare - se pune un sfert de lingurita de faina de mustar negru intr-un pahar cu lapte. Se administreaza cu un sfert - o jumatate de ora inainte de masa.

    Semintele acestei plante - mustar alb ( Semen Sinapis albae ) contin o cantitate importanta de mucilagii, fapt pentru care se folo­sesc ca laxativ in doze care depind de gradul de constipatie. Contine ulei gras, mucilagii, substante proteice, sinal-bozida, mirozina, substante minerale.
    Datorita mucilagiilor au actiune laxativa. Datorita unui glucozid - sinalbozida si a unui ferment -miro-zinaza, semintele in contact cu apa produc o esenta care are calitatea de a stimula pofta de mancare si functiile apara­tului digestiv prin excitarea secretiei gastrice. Semintele con­tribuie la stabilirea unui scaun normal. Se recomanda in constipatie, anorexie.
 

   Prezentare Ceai Mustar Alb Seminte: cutie cu punga a 50 grame .