Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

Ceai Papadie Frunze 50 gr Stef Mar

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


 Recomandari: dischinezie biliara, insuficienta hepatica ; tonic amar, depurativ, diuretic, colagog litiaze renale si biliare, afectiuni ale cailor urinare, obezitate ...
   


 Ceai Papadie Frunze 50 gr Stef Mar


   Indicatii Ceai Papadie Frunze: litiaze renale si biliare, afectiuni ale cailor urinare, obezitate, constipatie, hemoroizi, anemie, astenii, insuficienta hepatica, tulburari digestive functionale.

   Tratamentul cu ceai de papadie este indicat in cazurile de obezitate, in boli de ficat (marind secretia biliara), in normalizarea circulatiei singelui si pentru marirea poftei de mincare. Substantele active din papadie stimuleaza activitatea stomacului, a ficatului si a vezicii biliare, exercitind o importanta actiune diuretica, ajutind organismul sa elimine, prin urina, lichidele si produsii toxici rezultati in urma metabolismului.

    Papadia este folosita cu succes in multe cazuri de gastrite hipoacide si dispepsii, precum si in tratarea dischineziei biliare si pentru prevenirea formarii calculilor biliari. Efectul diuretic este exploatat si in cazul calculilor renali sau uretrali, prin marirea fluxului de urina urmarindu-se eliminarea acestora din caile urinare. Prin diureza pe care o produce, papadia face ca toxinele din corp sa se elimine si ajuta indirect in tratarea eczemelor si altor boli de piele.

   Componenti principali : principii amare, flavonozide, carotenoide, acid nicotic, vitamina B,C, substante minerale.

   Mod de utilizare Ceai Papadie Frunze: intern, 1-3 cani infuzie, zilnic, intre mese.

   Prezentare Ceai Papadie Frunze: cutie cu punga a 50 grame planta tocata.

   Producator : Stef Mar Romania