Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

Super Rhodiola

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


tratament tiroida
Reducerea manifestarilor cauzate de stres metabolic, hipofiza, tiroida!

   


SUPER RHODIOLA 500mg  Secom
Mod de administrare:
cate 1 capsula de 2 ori/zi, preferabil inainte de micul dejun si masa de pranz

60 capsule

Reducerea manifestarilor cauzate de stres metabolic, hipofiza, tiroida!

Extract standardizat de Rodiola - cea mai mare concentraţie de pe piaţă. Planta adaptogena.

Reducerea manifestările menopauzei, normalizează nivelului glicemiei, susţine funcţia tiroidei, creşte capacitatea de efort.

Efecte adjuvante:
Rhodiola, numita si "radacina de aur" sau "radacina arctica", este considerata o planta sacra. Dioscoride, medic, farmacolog si botanist grec o mentiona in Materia Medica, in anul 77 i.H., ca avand proprietati de stimulare a vigorii, longevitatii, potentei sexuale si a abilitatii cognitive.

Planta creste in regiunile arctice ale Europei si Asiei.

Primele studii stiintifice rusesti si scandinave, incepute in 1960, au confirmat proprietatile pentru care Rhodiola Rosea este folosita de peste 2000 de ani.

Rhodiola este o planta cu efect adaptogen: creste capacitatea de adaptare a organismului la stres de diferite tipuri:
intelectual
fizic
psihologic
termic
lipsa de somn
expunere la substante toxice
radiatii
infectii etc.

- moduleaza axa hipotalamus - hipofiza - suprarenale - tiroida - gonade prin reglarea nivelului hormonului CTR (cotricotropina), hormonului ACTH (adrenocorticotropina), beta-endorfinelor, catecolaminelor (adrenalina si noradrenalina), al corticosteroizilor (aldosteron, cortizon, DHEA - dehidroepiandrosteron, androgen, progesteron si estrogen)

- stimuleaza actiunea serotoninei si a dopaminei prin reducerea actiunii enzimei monoaminoxidaza si catecol-O-metiltransferaza care degradeaza acesti neurotransmitatori; creste permeabilitatea barierei hematoencefalice pentru precursorii serotoninei (triptofan si 5-hidroxitriptofan) si ai dopaminei (tirozina)

- reduce nivelul sanguin al proteinei C reactive (indice de inflamaţie) si al creatinkinazei (indice de afectare musculara)

- stimuleaza metabolismul energetic celular prin cresterea productiei de adenozin trifosfat (ATP - nucleotide mitocondriale care stocheaza si transporta energia in celule) si de creatin fosfat (CP) necesara resintezei de ATP