Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

ULEI AVOCADO BIO, CRUD 100ml MAYAM

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


ULEI AVOCADO BIO, CRUD 100ml MAYAM

Uleiul de avocado este un excelent ulei antiage, penetrează bine pielea şi firele de păr, dedurizează, redă elasticitatea şi confortul pielii, este regenerant şi fortifiant capilar. 
Protector şi calmant, potrivit şi pentru pielea sensibilă. Antioxidant şi antiradicalar.

Avocado este originar din Mexic. Fructele de avocado mai sunt numite şi pere aligator datorită formei şi a coajei de un verde brut.
 Cunoscut încă din timpul aztecilor, uleiul de avocado a fost folosit de secole în alimentaţie şi îngrijire în Mexic şi Arizona.
   


ULEI AVOCADO BIO, CRUD 100ml MAYAM

Uleiul de avocado este un excelent ulei antiage, penetrează bine pielea şi firele de păr, dedurizează, redă elasticitatea şi confortul pielii, este regenerant şi fortifiant capilar. Protector şi calmant, potrivit şi pentru pielea sensibilă. Antioxidant şi antiradicalar.

Avocado este originar din Mexic. Fructele de avocado mai sunt numite şi pere aligator datorită formei şi a coajei de un verde brut. Cunoscut încă din timpul aztecilor, uleiul de avocado a fost folosit de secole în alimentaţie şi îngrijire în Mexic şi Arizona.

Spre deosebire de alte uleiuri vegetale, acesta este extras din pulpa fructului şi nu din sâmbure, care în acest caz conţine foarte puţine grăsimi.

Uleiul de avocado are o culoare verde apetisantă, o aromă subtilă şi plăcută, este gros şi lasă o peliculă protectoare dar confortabilă pe piele.

Metoda de obţinere: prin procedee mecanice efectuate la rece, din pulpa fructului frământată şi centrifugată

Zona geografică de provenienţă: Africa de Sud

CALITATE: produs cosmetic natural şi organic certificat de Ecocert Greenlife în concordanţă cu standardul disponibil la http://cosmetics.ecocert.com

Prezentare: lichid galben-verzui, poate prezenta uşoare aglomerări, vâscozitate medie, miros crud caracteristic

Pe piele: absorbţie medie, senzaţie semi-grasă, slab-comedogenic

gravitate specifică: 0,914
indice de refracţie: 1,469
valoare acid: 3,7
valoare iodine: 81
indice de saponificare: 193
acid oleic: 72,24%
acid palmitic: 14,12%
acid linoleic: 7,28%
acid palmitoleic: 4,63%

Alte elemente constituente: fitosteroli, tocoferoli şi tocotrineoli, carotenoide, steroli

Proprietăţi
protector, calmant
emolient, dedurizant
regenerant, restructurant
întârzie îmbătrânirea cutanată
antioxidant, antiradicalar
uşor cicatrizant
hidratarează şi înmoaie pielea
atenuează reacţiile inflamatorii şi pruritul
reglează permeabilitatea celulară
asistent la bronzare
hrănitor şi regenerant capilar

Recomandări
ten matur, ridat, devitalizat
ten uscat, piele descuamată
îngrijirea gâtului şi decolteului
piele sensibilă, fragilă
îngrijirea zonei ochilor
ajutor în tratarea inflamaţiilor cutanate
cicatrici şi mici imperfecţiuni ale pielii
vergeturi preventiv şi curativ
transportarea mai adâncă în piele a diverselor active cosmetice
regenerarea părului uscat, deteriorat, conferă strălucire
stimulează creşterea părului, fortifică

poate fi utilizat ca atare, nediluat pe piele şi păr
ca ingredient în compoziţii pentru îngrigirea tenului uscat, deshidratat
în creme şi loţiuni pentru tenuri mature, devitalizate
în creme sau serumuri regenerante, restructurante
în creme şi loţiuni de corp elasticizante, calmante şi care redau confortul pentru piele
în creme şi loţiuni antirid
în creme pentru conturul ochilor
în creme pentru gât şi decolteu
ca ingredient în compoziţiile destinate îngrijirii pielii sensibile, fragile
ca ingredient în compoziţii pentru vergeturi, preventiv sau curativ
ca ingredient în compoziţii pentru ameliorarea inflamaţiilor, mâncărimilor
ca ingredient în compoziţii pentru plajă (înainte, în timpul şi după)
ca ingredient în măşti pentru regenerarea, hrănirea şi fortifierea părului, scalpului

Păstrare:
fiind un ulei rezistent la oxidare, se păstrează în mediul ambiant, de preferinţă sub 25°C, ferit de umezeală şi lumină, în recipientul original. Se poate păstra la frigier.

Date de siguranţă:
non-toxic, non-iritant, non-sensibilizant
uz extern!