Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

ULEI BORAGO BIO, VIRGIN 50ml MAYAM

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


ULEI BORAGO BIO, VIRGIN 50ml MAYAM

Uleiul de borago posedă proprietăţi notabile de regenerare cutanată. Întârzie apariţia ridurilor şi previne pierderea fermităţii pielii.
Restaurează elasticitatea şi tonicitatea tenului. Reduce roşeaţa, petele, mâncărimile şi inflamaţia.

Borago sau Limba mielului este o plantă originară din Asia mică, răspandită acum şi în Europa. Este o plantă erbacee anuală sau bianuală, cu o tulpină robustă, suculentă, acoperită cu perişori albi şi ajunge până la înălţimea de 1 metru.
Este uşor de recunoscut după florile ei mici stelate de un albastru intens. Florile produc numeroase seminţe, motiv pentru care continuă să crească şi să se răspândească în locul în care a fost semănată planta.
 Din seminţele minuscule ale plantei se obţine prin presare uleiul pur preţios.
   


ULEI BORAGO BIO, VIRGIN 50ml MAYAM


Uleiul de borago posedă proprietăţi notabile de regenerare cutanată. Întârzie apariţia ridurilor şi previne pierderea fermităţii pielii. Restaurează elasticitatea şi tonicitatea tenului. Reduce roşeaţa, petele, mâncărimile şi inflamaţia.

Borago sau Limba mielului este o plantă originară din Asia mică, răspandită acum şi în Europa. Este o plantă erbacee anuală sau bianuală, cu o tulpină robustă, suculentă, acoperită cu perişori albi şi ajunge până la înălţimea de 1 metru. Este uşor de recunoscut după florile ei mici stelate de un albastru intens. Florile produc numeroase seminţe, motiv pentru care continuă să crească şi să se răspândească în locul în care a fost semănată planta. Din seminţele minuscule ale plantei se obţine prin presare uleiul pur preţios.

Uleiul de borago are o ridicată concentraţie de acid gamma linolenic (GLA) care ajută la reglarea funcţiilor vitale cutanate şi aduce o serie de beneficii la nivelul pielii.

Metoda de obţinere: prin presare la rece din seminţe

Zona geografică de provenienţă: Tunisia

Prezentare: lichid clar, culoare gălbuie, miros fin caracteristic

Pe piele: absorbţie lentă, senzaţie semigrasă, slab-comedogenic

Profil acizi graşi esenţiali: linoleic, gamma linolenic (GLA) cca.20%, oleic, palmitic, stearic, erucic

Alte elemente constituente: tocoferoli în cantitate notabilă, fitosteroli, tanini

Proprietăţi
hidratează şi hrăneşte pielea
restaurează elasticitatea şi tonicitatea cutanată
întarzie apariţia ridurilor, antiage
reduce roşeaţa şi petele
inversează hiperproliferarea transepidermală
reduce mâncărimile
ameliorează inflamaţiile
cicatrizant, regenerant al ţesuturilor cutanate
ameliorează daunele provocate de radiaţii sau soare

Recomandări
pielea uscată, devitalizată, obosită
pielea matură, ridată
tenul îmbătrânit
tenul lipsit de elasticitate
pielea iritată, fragilă, sensibilă
pentru îngrijirea pielii neurodermitice, inflamate sau solzoase
părul lipsit de vitalitate şi strălucire
păr uscat, cu vârfuri despicate
unghii fragile

se poate utiliza ca atare, nediluat pe piele
ca ingredient în creme antirid, pentru păstrarea tinereţii tenului
în creme de zi pentru tenul deshidratat
în creme de noapte antiage, regenerante
în creme de noapte pentru piele afectată de roşeaţă, pete
în serumuri pentru ten matur, uscat
ca ingredient pentru compoziţii cosmetice reparatoare cutanate, cictarizante
în compoziţii pentru pielea inflamată, afectată de eczeme, iritaţii
în loţiuni, creme sau uleiuri cu aplicare după expunerea la soare
ca ingredient în compoziţii pentru îngrijirea şi întărirea unghiilor
încorporat în măşti pentru părul casat, uscat
pentru masaj facial pentru a reda tonusul şi frumuseţea pielii

Păstrare:
fiind un ulei moderat oxidativ, se păstrează de preferinţă sub 19°C, ferit de umezeală şi lumină, în recipientul original. Se poate păstra la frigier.

Date de siguranţă:
non-toxic, non-iritant, non-sensibilizant
uz extern!