Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

ULEI COACAZ NEGRU 50ml MER-CO

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


 ULEI COACAZ NEGRU 50ml 

 
-MER-CO
 
-Uleiul de coacăze este un ulei prețios ce conține o serie de elemente esențiale pentru piele, în special pentru cea matură, ternă, deshidratată, sensibilă sau alergică. Concentrat, nobil, bogat şi hrănitor.
 
-Coacăzele negre sunt fructe de pădure ce cresc pe arbustul nativ în Europa. Uleiul extras din seminţele fructului este bogat în acid gamma-linolenic (până la 20% GLA), un ingredient important pentru menţinerea elasticităţii pielii. 
 
-Acidul gama-linolenic nu este unul comun pentru uleiurile vegetale, iar sinergia acestuia cu încă peste 10 acizi graşi esenţiali conferă acestui ulei eticheta de preţios şi esenţial pentru piele.
 
-Uleiul de coacăze negre aduce beneficii în special pielii uscate, devitalizate, deteriorate sau îmbătrânite. 
 
-Foarte bine tolerată de pielea sensibilă, afectată de eczeme sau psoriazis.
 
-Este un ulei scump, extrem de bogat şi hrănitor, trebuie luat în consideraţie că este nevoie de peste 10 de kilograme de fructe proaspete pentru a produce 10 ml de ulei din seminţe.
 
-Proprietăţi:
* elasticizant
* antioxidant
* antiinflamator
* antiacneic
* calmant
* previne degradarea cutanată
* protejează filmul hidrolopidic al pielii
* blochează formarea elementelor proinflamatoare în piele
 
-Recomandări:
* prevenirea îmbătânirii pielii
* protejarea şi hidratarea pielii uscate, mature sau iritate
* calmarea pielii afectate de factori externi
* prevenirea sau amelioararea acneei
* îngrijirea pielii dispuse la iritaţii
* îngrijirea pielii din zona ochilor
* ameliorarea eczemelor şi altor probleme de piele
* îngrijire pentru unghii şi cuticule
* păr subţire, păr cu vârfuri despicate
* inclus în compoziţii cosmetice în concentraţie uzuală de 1-25% în faza uleioasă
* se poate aplica pe piele şi ca atare, nediluat pe suprafeţe mici
* ca ingredient în compoziţii cosmetice dedicate tenului pentru elasticizare şi prevenirea îmbătrânirii cutanate
* ca ingredient în creme, serumuri şi loţiuni nobile dedicate îngrijirii oricărui tip de ten împreună cu active specifice
* combinat cu ulei vegetal blând pentru îngrijirea zonei ochilor sub formă de serumuri lichide concentrate
* ca ingredinet în unguente şi balsamuri dedicate îngrijirii pielii cu probleme dermatologice
* într-o bază vegetală pentru ulei de unghii şi cuticule
* ca ingredient în balsamuri şi condiţionatoare de păr
 
-Păstrare:
-Fiind un ulei sensibil la oxidare se păstrează de preferinţă sub 19°C, după deschidere la frigider, ferit de umezeală şi lumină, în recipientul original şi se recomandă utilizarea în termen de 6 luni de la deschidere. Un adaos de antioxidant vitamina E contribuie la păstrarea prospeţimii. Acest ulei nu se va încălzi în cadrul preparării emulsiilor, va fi suplimentat cu vitamina E în cazul în care se introduce în procesul de emulsificare după încălzirea fazei uleioase, conform reţetei.
 
-Mod de administrare:
-Uleiul din seminte de coacaz negru se foloseste EXTERN. Se poate folosi ca atare, nediluat.
 
-Contraindicatii:
-Nu sunt.
 
-Nu se lasa la indemana copiilor.
-A se pastra ferit de lumina si caldura.
-Nu inlocuieste un regim alimentar variat si echilibrat.
-A se consuma de preferinta inainte de data marcata pe ambalaj.
   


Clientii EmagFarmaciaVerde nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.


Spune-ne parerea ta despre acest produs
Numele tau
Email
Parerea ta despre produs
Extraordinar
Foarte bun
Bun
Acceptabil
Nu recomand
Comentariu
Introduceti rezultatul adunarii din imagine