Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

ULEI COACAZE NEGRE BIO DIN SEMINTE 10ml MAYAM

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


ULEI COACAZE NEGRE BIO DIN SEMINTE 10ml MAYAM

Uleiul de coacăze este un ulei prețios ce conține o serie de elemente esențiale pentru piele, în special pentru cea matură, ternă, deshidratată, sensibilă sau alergică. Concentrat, nobil, bogat şi hrănitor.

Coacăzele negre sunt fructe de pădure ce cresc pe arbustul nativ în Europa. Uleiul extras din seminţele fructului este bogat în acid gamma-linolenic (până la 20% GLA), un ingredient important pentru menţinerea elasticităţii pielii. Acidul gama-linolenic nu este unul comun pentru uleiurile vegetale, iar sinergia acestuia cu încă peste 10 acizi graşi esenţiali conferă acestui ulei eticheta de preţios şi esenţial pentru piele.
   


ULEI COACAZE NEGRE BIO DIN SEMINTE 10ml MAYAM

Uleiul de coacăze este un ulei prețios ce conține o serie de elemente esențiale pentru piele, în special pentru cea matură, ternă, deshidratată, sensibilă sau alergică. Concentrat, nobil, bogat şi hrănitor.

Coacăzele negre sunt fructe de pădure ce cresc pe arbustul nativ în Europa. Uleiul extras din seminţele fructului este bogat în acid gamma-linolenic (până la 20% GLA), un ingredient important pentru menţinerea elasticităţii pielii. Acidul gama-linolenic nu este unul comun pentru uleiurile vegetale, iar sinergia acestuia cu încă peste 10 acizi graşi esenţiali conferă acestui ulei eticheta de preţios şi esenţial pentru piele.

Uleiul de coacăze negre aduce beneficii în special pielii uscate, devitalizate, deteriorate sau îmbătrânite. Foarte bine tolerată de pielea sensibilă, afectată de eczeme sau psoriazis.

Metoda de obţinere: extras CO2 din seminţele de coacăze negre

DESPRE extracţia CO2: este o metodă ecologică non-poluantă de înaltă tehnologie ce permite obţinerea unui randament superior presării la rece, în special acolo unde materia primă are un preţ mare şi se procesează de regulă volume mici. Metoda garantează puritatea maximă a extractului, nealterarea şi nedeteriorarea elementelor plantei.

Zona geografică de provenienţă: Germania

CALITATE: Ulei de Coacăze Negre BIO, MAYAM-

Prezentare: lichid clar de culoare verde-maroinie, vâscozitate medie, textură fină seacă, miros caracteristic agreabil uşor acidulat

Componenţi principali: acizi graşi linoleic, alpha-linolenic, gamma-linolenic, vitamina F, vitamina E, polifenoli, flavonoide

Proprietăţi
elasticizant
antioxidant
antiinflamator
antiacneic
calmant
previne degradarea cutanată
protejează filmul hidrolopidic al pielii
blochează formarea elementelor proinflamatoare în piele


Recomandări
prevenirea îmbătânirii pielii
protejarea şi hidratarea pielii uscate, mature sau iritate
calmarea pielii afectate de factori externi
prevenirea sau amelioararea acneei
îngrijirea pielii dispuse la iritaţii
îngrijirea pielii din zona ochilor
ameliorarea eczemelor şi altor probleme de piele
îngrijire pentru unghii şi cuticule
păr subţire, păr cu vârfuri despicate

inclus în compoziţii cosmetice în concentraţie uzuală de 1-25% în faza uleioasă
se poate aplica pe piele şi ca atare, nediluat pe suprafeţe mici
ca ingredient în compoziţii cosmetice dedicate tenului pentru elasticizare şi prevenirea îmbătrânirii cutanate
ca ingredient în creme, serumuri şi loţiuni nobile dedicate îngrijirii oricărui tip de ten împreună cu active specifice
combinat cu ulei vegetal blând pentru îngrijirea zonei ochilor sub formă de serumuri lichide concentrate
ca ingredinet în unguente şi balsamuri dedicate îngrijirii pielii cu probleme dermatologice
într-o bază vegetală pentru ulei de unghii şi cuticule
ca ingredient în balsamuri şi condiţionatoare de păr

Păstrare:
fiind un ulei sensibil la oxidare se păstrează de preferinţă sub 19°C, după deschidere la frigider, ferit de umezeală şi lumină, în recipientul original şi se recomandă utilizarea în termen de 6 luni de la deschidere. Un adaos de antioxidant vitamina E contribuie la păstrarea prospeţimii. Acest ulei nu se va încălzi în cadrul preparării emulsiilor, va fi suplimentat cu vitamina E în cazul în care se introduce în procesul de emulsificare după încălzirea fazei uleioase, conform reţetei.

Date de siguranţă:
non-toxic, non-iritant, non-sensibilizant
uz extern!