Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

ULEI JOJOBA BIO 50ml MER-CO

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


 ULEI JOJOBA BIO 50ml 

 
-MER-CO
 
-Hidrateaza, hraneste pielea sensibila, par, demachiant!
 
-Controleaza secretia de sebum la nivelul pielii si scalpului. 
 
-Se absoarbe rapid si se potriveste pentru orice tip de piele. 
 
-Bun ca baza pentru machiaj, ulei de cuticule, demachiant. 
 
-Reda stralucirea si vitalitatea pielii.
 
-Planta a fost denumita si "aurul pielii" ca urmare a varietatii de utilizari pe care le are in tratamentul si ingrijirea oricarui tip de piele.
 
-Proprietatile semintelor de Jojoba sunt cunoscute de secole de amerindieni si azteci. 
 
-Uleiul extras din seminte este defapt o ceara lichida asemanatoare sebumului uman, si destul de diferita fata de majoritatea uleiurilor vegetale comune.
 
-Alte denumiri: 
-simmondsia chinensis, ceara de jojoba
 
-In cosmetica:
* aplicat pe piele ca atare, nediluat, pentru demachiere sau ingijire, inclusiv dupa epilare sau barbierit 
* poate fi utilizat nediluat sau ca ingredient intr-o compozitie bifazica pentru demachiant de ochi 
* nediluat sau combinat cu uleiuri specifice pentru ingrijirea unghiilor si cuticulelor 
* ca atare aplicat pe par, sau ca ingredient in masti de par, alaturi de uleiul de ricin si alte uleiuri esential specifice 
* ca ingredient inclus in compozitii cosmetice dedicate ingijirii tenului gras sau uscat pentru echilibrare 
* inclus in compozitii pentru prevenirea imbatranirii pielii, elasticizare si emoliere 
* ca ingredient in formularea lotiunilor de ingrijire cotidiana a tenului mixt si gras 
* ideal ca baza de masaj alaturi de esentiale specifice 
* ca ingredient in masti capilare pentru parul gras, sau parul uscat dar scalpul gras 
 
-Combinatii recomandate:
 
* cu ulei esential de oregano sau rozmarin pentru ingrijire capilara 
* cu ulei de ricin si ulei esential de ylang-ylang pentru aplicare pe parul uscat 
* cu ulei de argan si ulei esential de cistus ladanifer pentru efect antirid pe pielea grasa si mixta 
* cu ulei de borago, rosa mosqueta si esential de geraniu pentru regenerarea pielii 
* cu ulei de crin alb si ulei esential de geraniu pentru pete de varsta, cuperoza 
* cu ulei de primula, borago si ulei esential de morcov pentru solutie regeneranta de noapte 
 
-Pastrare: 
-fiind un ulei rezistent la oxidare, se pastreaza pana la 12 luni de la deschidere intr-un loc racoros, in recipient inchis, ferit de aer si lumina, sub 35 grade C. Pastrat la frigider perioada se prelungeste pana la 18-24 luni
 
-nontoxic
-non iritant
-non sensibilizant 
-uz extern! 
 
   


Clientii EmagFarmaciaVerde nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.


Spune-ne parerea ta despre acest produs
Numele tau
Email
Parerea ta despre produs
Extraordinar
Foarte bun
Bun
Acceptabil
Nu recomand
Comentariu
Introduceti rezultatul adunarii din imagine