Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

ULEI PALMIER PENTRU PRAJIT SI GATIT 250g RAPUNZEL BIOMARKT

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


ULEI PALMIER PENTRU PRAJIT SI GATIT 250g RAPUNZEL BIOMARKTCalitatile nutritive superioare ale uleiului de palmier l-au transformat intr-un ingredient preferat in numeroase feluri de mancare.
Cercetari efectuate in Statele Unite au demonstrat faptul ca uleiul de plmier este bogat in vitaminele A si E.
   


ULEI PALMIER PENTRU PRAJIT SI GATIT 250g RAPUNZEL BIOMARKT

 

Calitatile nutritive superioare ale uleiului de palmier l-au transformat intr-un ingredient preferat in numeroase feluri de mancare.
Cercetari efectuate in Statele Unite au demonstrat faptul ca uleiul de plmier este bogat in vitaminele A si E.
Studii recente indica de asemenea faptul ca uleiul rosu de palmier, bogat in vitamina A  este un important supliment in prevenirea deficitului de vitamina A la copii.
Efectul antioxidant al vitaminei E este important pentru sanatate actionand impotriva imbatranirii si impotriva cancerului dar si in industrie.
Uleiul de palmier pur este uleiul preparat traditional si care isi pastreaza nutrientii naturali reprezentati de caroteni (precursori ai vitaminei A) si tocotrienoli cu efect antioxidant (vitamina E).

Uleiul de palmier este bogat in antioxidanţi!
Acest efect natural se manifesta prin indepartarea radicalilor liberi de oxigen si are astfel rol protector impotriva imbatrânirii celulare, a aterosclerozei, a cancerului, a artritelor si a bolii Alzheimer.

Concluzii

Uleiul de palmier este un ulei excelent pentru uz general. Dar desi este un ulei de calitate foarte buna, recomandam suplimentarea sa cu un aport de acizi grasi de tip 3-omega care se gasesc in uleiul de peste, ulei de in, ulei de canepa, seminte de in. Un studiu a demonstrat faptul ca uleiul de palmier utilizat concomitent cu uleiul de peste imbunatateste nivelul de lipide si de lipoproteine din sange si scade riscul de afectare cardiovasculara.
Acizi grasi de tip 6-omega se pot obtine si din nuci, soia, floarea soarelui.

 

Cantitate : 250g