Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

ULEI PIN VOLATIL 10ml SOLARIS

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


ULEI PIN VOLATIL 10ml SOLARIS
   


ULEI PIN VOLATIL 10ml SOLARIS


ULEI PIN VOLATIL 10ml SOLARIS

 

 


Indicatii: 


Este indicat in tratarea bronsitei, traheitei, laringitei, sinuzitei si cistitei datorita efectului sau antiseptic urinar si hepatic; este un stimulent sexual utilizat ca adjuvant in congestii uterine si impotenta; fiind stimulant al sistemului nervos  este indicat in asteniesi in epuizarea nervoasa; actiunea sa  hipertensiva il face util in hipotensiunea arterial; este un tonic general.

Compozitie: 


Aetheroleum Pini. Ulei volatil obtinut prin distilarea cu vapori de apa a plantei Pinus Sylvestris.

Administrare: 


Intern: 2-4 picaturi de ulei diluat in miere de 2-3 ori/zi.Extern: bai 10 picaturi/cada dizolvate intr-un solvent (gel de dus, sapun lichid, spuma de baie), masaj 2-3 picaturi incorporate in ulei de masaj, aromoterapie 3-5 picaturi in 50 ml apa, inhalatii cu 8 picaturi la 100 ml apa fierbinte.

Actiuni: 


Acest ulei esential este supliment nutritional cu actiune antiseptica emolienta antiinflamatoare, cicatrizanta pentru aparatul respirator si cailor urinare si este diuretic.

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ULEI PIN VOLATIL 10ml SOLARIS