Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

ULEI PUR DE EMU (OMEGA 3-6-9)500mg 30cps ROMCANCHEM

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


Uleiul pur de Emu este unicul produs natural cunoscut care contine un amestec de Omega 3 6 9
si are urmatoarele proprietati :
 reduce nivelul colesterolului,
 regenerarea celulelor pielii,
 anti-inflamator, bacteriostatic,
 
dureri reumatice (Reumatism, Artroze)
 eczeme, psoriazis, hemoroizi


   


Ulei pur de emu (OMEGA 3-6-9), 500 mg, 30 capsule
Il puteti gasi acest produs si la  emagfarmaciaverde.ro
Reduce nivelul colesterolului (Scade riscul bolilor cardio-vasculare)
Antiinflamator
Antibacterian
Dureri musculare (Mialgii care insotesc bolile reumatismale sau efortul fizic prelungit)
Dureri reumatice (Reumatism, Artroze)
Psoriazis
Eczeme Arsuri Rani Hemoroizi
Infectii Vaginale

Favorizeaza scaderea in greutate (Accelereaza metabolismul)

Uleiul de Emu este un hidratant natural si eficient care favorizeaza regenerarea pielii, utilizarea sa avand efecte de insanatosire si de intinerire

El se absoarbe rapid in piele si nu lasa urme de grasime. Produsul este un mijloc eficient de combatere a problemelor cutanate.

Favorizeaza refacerea pielii dupa arsuri de diferite grade, micsoreaza intensitatea durerilor musculare precum si a celor determinate de inflamarea articulatiilor.

Administrare:

1 - 2 capsule/zi

...............................................................................................................................
Recomandari ulei pur de emu :
Tratament pentru artrită şi dureri musculare

Doi cercetatori australieni de prestigiu, Dr. Peter Ghosh, de la Royal North Shore Hospital, Sydney si Dr. Michael Whitehouse, de la University of Adelaide, au initiat un proiect de cercetare cu scopul de a determina daca uleiul de emu are o activitate anti-inflamatoare si anti-artritica. Acesti cercetatori erau implicati de 25 de ani în studii în domeniul artritei, fiind autorii unor numeroase publicatii referitoare la descoperirea si evaluarea unor noi medicamente anti-artritice.

Rezultatele obtinute au fost comunicate în publicatiile "Studiu experimental pentru determinarea activitatii anti-artritice a unei noi formulatii continînd ulei de emu" si " Activitatea anti-artritica a uleiului de emu."
Studiul preliminar pre-clinic, efectuat pe animale, a indicat o reducere considerabila a durerilor provocate de artrita, dupa cum urmeaza:

Ziua 1: 1%
Ziua 4: 4%
Ziua 7: 50%
Ziua 11: 82%
Ziua 14: 100%

Dr. Ghosh si Whitehouse din Australia au raportat într-un studiu ulterior efectuat pe oameni, ca prin aplicarea locala timp de 17 zile a uleiului de emu în pacienti voluntari care sufereau de artrita, durerile si umflarea articulatiilor s-a redus semnificativ. S-a constatat deasemenea o diminuare a inflamatiei. Aceste rezultate au încurajat specialistii în domeniu sa continue cercetarea.

Un alt studiu facut de Dr. Leahey de la Clinica de artrita din Oklahoma, SUA, pentru a determina efectul uleiului de emu asupra mîinilor afectate de artrita, a indicat ca uleiul poate ameliora substantial durerile cauzate de aceasta boala, producînd o reducere semnificativa a durerii, a umflarii mîinii, si a rigiditatii acesteia, resimtita în special dimineata.

Un studiu din 2004, intitulat "Efectul uleiului de emu asupra osteoartritei la mîini " a fost efectuat de Dr. Melanie Cameron si Ray Power, de la Victoria University, Australia. Obiectivul acestuia a fost deteminarea efectului uleiului de emu, administrat local sau ingerat, asupra fortei de strîngere si sensibilitatii mîinilor afectate de osteoartrita.

În acest studiu cu o durata de 8 saptamîni, au fost recrutati initial 120 voluntari care au avut diagnosticul de osteoartrita la mîini. Rezultatele obtinute sugereaza ca uleiul de emu aplicat local sau ingerat poate fi folosit pentru reducerea durerilor provocate de osteoartrita mîinii. Datorita faptului ca o ameliorare a durerilor s-a constatat dupa a treia saptamîna a studiului, autorii recomanda administrarea produsului continuu, de-a lungul unei perioade mai îndelugate, pentru a obtine un efect terapeutic.

Uleiul de emu aplicat local a avut un efect similar cu cel al unor medicamente anti-inflamatoare, pentru reducerea semnificativa a durerii musculare.

    În plus, uleiul a avut urmatoarele avantaje:
    A actionat mai rapid,
    Nu a produs efectele secundare caracteristice medicamentelor non-steroidice, anti-inflamatorii (dermatite, atac cerebral, infarct, ulcer, anemie, alergii, crize de astm, ameteli, greata, dureri de cap, etc.
.............................................................................................................................................
Tratament arsuri (inclusiv tratament pentru arsuri solare) cu ulei pur de emu

American Emu Association a colaborat cu Dr. John Griswold de la Texas Tech University Medical Center din Lubbock, SUA, pentru a studia eficacitatea uleiului de emu în procesul de vindecare a ranilor provocate de arsuri.

Vindecarea arsurilor este un proces îndelungat si dureros pentru pacienti. Inflamatia, umiditatea redusa a suprafetei de piele arse si sensibilitatea ranilor constitute un impediment pentru pacient în exercitarea activitatilor zilnice. Proprietatea de a patrunde în piele si de a reduce sensibilitatea ei la durere variaza de la un emolient la altul. Procesul de vindecare este favorizat de o lubrefiere adecvata în zonele afectate de arsuri, unde glandele sebacee au fost distruse sau nu sînt functionale.

Inflamarea acompaniaza de obicei vindecarea ranilor si produce de asemenea cicatrizarea tesutului. Aproximativ 2,5 milioane de oameni sufera arsuri importante în fiecare an, necesitînd un emolient eficace pentru accelerarea vindecarii. Dr. Griswold a prezentat rezultatele studiului "Evaluarea uleiului de emu pentru lubrefierea si tratamentul arsurilor" la o Conferinta organizata de American Burn Association.

Prezentarea poate fi rezumata astfel:

    S-a demonstrat ca uleiul de emu are efecte anti-inflamatoare importante si poate fi folosit în produsele cosmetice si terapeutice.
    Studiul s-a efectuat pentru evaluarea uleiului de emu ca lubrifiant si pentru limitarea formarii de cicatrice în urma vindecarii ranilor. 10 pacienti au fost evaluati într-un studiu "orb", care a durat minimum 6 luni. Pacientii au avut propriul lor martor, prin utilizarea uleiului de emu pentru unele arsuri si utilizarea unui lubrifiant placebo pentru alte arsuri similare. Studiul fiind "orb", pacientii nu au cunoscut identitatea produsilor folositi. Aplicarea ambelor lotiuni s-a facut zilnic.
    În cursul vizitelor la clinica, arsurile pacientilor au fost evaluate folosindu-se o scara comparativa. Cicatricele si suprafetele afectate de arsuri au fost fotografiate. Tratamentul a durat între 195 si 385 zile. La sfîrsitul tratamentului s-au constatat diferente semnificative ale pigmentarii si flexibilitatii cicatricelor obtinute în urma tratamentului cu ulei de emu comparativ cu cele rezultate dupa tratamentul cu placebo.
    Fotografiile arsurilor au indicat ca suprafetele arse tratate cu ulei de emu s-au vindecat mult mai bine comparativ cu cele tratate cu placebo.
    În prezent se pare ca uleiul de emu este recomandat de numerosi medici pentru tratamentul arsurilor, chiar în cazul victimelor accidentelor rutiere. Datorita compozitiei sale în acizi grasi similara cu pielea, uleiul de emu favorizeaza cresterea unui strat nou de piele, reducînd necesitarea numeroaselor transplante dureroase.
    Dr. Dan Dean a utilizat uleiul de emu pentru tratarea arsurilor de gradul unu, doi si trei si a ajuns la concluzia ca produsul are efecte binefacatoare asupra pielii pacientilor. Medicul a obtinut rezultate remarcabile chiar în cazul arsurilor foarte grave, de tip trei.
    Figurile urmatoare ilustreaza evolutia unei arsuri a mîinii tratata cu ulei de emu.

Arsura înaintea tratamentului
Arsura înaintea tratamentului cu ulei de emu     Arsura dupa îndepartarea pustulei
Arsura dupa îndepartarea pustulei     Arsura vindecata dupa 32 de zile
Arsura dupa 32 de zile de tratament

Este important sa se mentioneze ca arsurile pot provoca decesul pacientilor, mai ales cand mai mult de 70% din suprafata corpului a fost afectata. Deja în SUA, uleiul se utilizeaza pentru cazuri individuale în spitalele specializate pentru tratarea pacientilor cu arsuri.

Uleiul de emu favorizeaza deasemenea vindecarea arsurilor grave provocate de expunerea prelungita la soare.
............................................................................................................................
Scaderea colesterolului cu ulei pur de emu

Dr. Fein si colaboratorii sai sînt autorii a doua brevete (US Patent 5472713 si US Patent 5662921) cu titlul "Utilizarile terapeutice ale uleiului de emu". Brevetele revendica descoperirea ca "uleiul de emu poate fi folosit terapeutic pentru scaderea colesterolului, a trigliceridelor si lipoproteinelor cu densitate mica si pentru cresterea lipoproteinelor cu densitate mare; previne si trateaza alergiile; trateaza durerile de cap; previne sîngerarea nasului; reduce durerile provocate de ciclul menstrual".

Inventatorii precizeaza ca uleiul de emu poate fi ingerat cel putin o data pe zi pentru diminuarea colesterolului. Cantitatea de ulei necesara depinde de nivelul de colesterol al pacientului, vîrsta si greutatea sa. Unii pacienti pot beneficia de tratament daca ingereaza între 2-10 ml de ulei pe zi, pentru alti pacienti doza maxima necesara a fost de 7 ml pe zi. În general, o doza de o lingurita de ulei de emu pe zi a fost eficace. Uleiul se poate administra sub forma lichida sau în capsule de gelatina.

Este important de mentionat ca eficacitatea uleiulu de emu este mai redusa, daca produsul nu este administrat regulat.

Rezultatele descrise în aceste brevete au fost confirmate si de studiile Dr. Nicolosi, Director al Centrului pentru controlul bolilor cronice, de la University of Massachusetts, SUA, care a declarat ca "uleiul de emu este o misterioasa minune medicala".
......................................................................................................................................
Dermatologie (îngrijirea pielii) cu ulei pur de emu
Hidratarea pielii

Proprietatile hidratante si cosmetice ale uleiului de emu au fost evaluate într-un studiu clinic efectuat pe pacienti, de o echipa de cercetatori condusa de Dr. Alexander Zemtsov, dermatolog si profesor asociat la Indiana University School of Medicine, SUA..

Capacitatea uleiului de emu de a penetra în piele si a o hidrata, precum si mirosul sau, au fost comparate cu proprietatile similare ale unui ulei mineral sintetic, utilizat frecvent în SUA ca agent emulsifiant si lubrifiant în produsele cosmetice si farmaceutice cu uz extern.

Subiectii voluntari selectionati pentru a participa la studiu au avut o piele normala, fara acnee sau eczeme. Protocolul a prevazut ca studiul clinic sa fie "orb", ceea ce înseamna ca atît pacientii cît si investigatorii nu au putut identifica initial tipul de ulei care a fost utilizat de subiecti, flacoanele continînd cele doua uleiuri fiind marcate numai prin coduri.

La sfîrsitul studiului, fiecare pacient a completat un chestionar de evaluare folosind o scara de la 0 (nesatisfacator) la 5 ( excelent) pentru a compara efectul resimtit dupa aplicarea fiecarui ulei. De asemenea, ei au trebuit sa compare proprietatile hidratante, puterea de penetrare în piele, textura si orice efect secundar (astuparea porilor, miros dezagreabil, iritare, etc. ) Rezultatele obtinute au indicat ca uleiul de emu a avut o evaluare globala si o putere de penetrare în piele/permeabiltate superioare comparativ cu uleiul mineral, putînd fi utilizat pe scara larga în industria cosmetica si farmaceutica.

Utilizarea uleiului de emu în cosmetica se datoreste si proprietatii sale de a fi un excelent emolient si un bun emulsifiant. El poate înlocui în produsele cosmetice unii emolienti folositi curent pe scara comerciala, ca hidroxidul de potasiu, care pot produce iritatii ale pielii si sînt corosivi. Deoarece nu contine apa sau proteine, uleiul de emu prezinta avantajul de a nu crea un mediu propice de dezvoltare a bacteriilor sau ciupercilor. Multe produse cosmetice produc alergii sau alte efecte secundare, din cauza formarii unor bacterii infectioase.
........................................................................................................................................
Rănile diabeticilor tratate cu ulei pur de emu

Mai mult de 150 milioane de oameni sufera de diabet în lumea întreaga. Din acestia, aproximativ 15% pot avea rani deschise la picioare si 3% pot suferi chiar amputari.

Unii medici considera ca aceste efecte pot fi prevenite prin folosirea uleiului de emu. Uleiul de emu pur are o compozitie similara cu cea a pielii umane si are proprietati anti-inflamatoare si hidratante. Avînd un pH similar cu cel al stratului dermis al pielii, uleiul este absorbit în piele rapid si în profunzime. Datorita acestei proprietati, uleiul de emu poate fi folosit pentru transportul antibioticelor direct la rani.

Dr. Robert Winston, din Tennessee, SUA, a mentionat într-o comunicare facuta în 2006: "Am tratat multe rani provocate de diabet cu antibiotice folosind uleiul de emu ca transportor si rezultatele au fost surprinzator de bune".

Ranile membrelor superioare sau inferioare, de natura diabetica, se vindeca dificil din cauza circulatiei deficitare a sîngelui si se pot infecta frecvent, necesitînd amputarea. Chiar pielea uscata poate fi periculoasa pentru diabetici deoarece se poate crapa, provocînd inflamatii. Uleiul de emu contribuie la hidratarea pielii, prevenind astfel inflamarea. Mai mult, prezenta acizilor linolenic si oleic în compozitia sa îi confera uleiului proprietati anti-inflamatoare.
................................................................................................................................
Chiropractica cu ulei pur de emu

În prezent exista numai în SUA mai mult de 50 000 de chiropracticieni care trateaza anual aproximativ 20 de milioane de pacienti. Unii chiropracticieni, ca Dr. Patty Headly din Oklahoma si Dr. Ron Westbrook din Texas au înlocuit gelurile si cremele folosite curent pentru masajul pacientilor cu ulei de emu.

Prin folosirea concomitenta a uleiului de emu si a chiropracticii, durerile de gît, de spate si articulatii sînt atenuate mai rapid si muschii ramîn relaxati mai mult timp. Practicienii au mentionat ca pacientii sînt mai confortabili cînd sînt masati si nu au de suportat mirosurile neplacute ale cremelor conventionale.

Dr. Headly a relatat cazul unei paciente care a fost supusa unor multe interventii chirurgicale. Din cauza acestor operatii repetate, tesutul abdominal si-a pierdut elasticitatea. În urma masajului abdomenului cu ulei de emu, pielea si-a recapatat elasticitatea si cicatricele produse de interventiile chirurgicale au început sa se vindece.

Uleiul de emu este folosit si pentru ameliorarea durerilor provocate de hemoroizi.
......................................................................................................................................
Un caz concret, despre care au scris ziare de prestigiu, ca Daily Mail, Times, The Herald International, Athletics Weekly, este cel al atletei Paula Radcliffe, cîstigatoare a probei de maraton care s-a desfasurat la Londra, în 2003.

Cu cinci saptamîni înainte de competitie, atleta a suferit un accident foarte grav în timp ce se antrena, fiind lovita de un biciclist. Radcliffe a fost accidentata la umar, ambii genunchi si la maxilar. În aceste conditii, participarea atletei la cursa de maraton a devenit aproape imposibila.
O atleta australiana de origine aborigena, Cathy Freedman, a recomandat uleiul de emu fizioterapeutului care o trata pe Paula Radcliffe. Acesta a initiat un tratament intensiv, aplicînd uleiul pe rani de 4-5 ori pe zi. În trei saptamîni acestea s-au vindecat. Dupa cum a afirmat fizioterapeutul, exista riscul ca ranile sa formeze o crusta dura, avînd drept consecinta reducerea flexibilitatii genunchilor atletei. Uleiul de emu a prevenit formarea crustei si a accelerat procesul de vindecare al ranilor.
Despre binefacerile produsului naturist ulei pur de emu puteti beneficia si dvs. urmand cura de 14 saptamani cu rezultate foarte bune conform studiilor de mai sus .