Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

ULEI SALVIE 10ml SOLARIS

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


ULEI SALVIE VOLATIL 10ml SOLARIS
   


ULEI SALVIE 10ml SOLARIS


ULEI SALVIE 10ml SOLARIS

 


Indicatii: 


Intern: inflamatii gastrointestinale, balonari abdominale, diabet, dischinezii biliare, reumatism, varice, vaginita atrofica, bronsite cronice. Extern: gingivite, aftoza bucala, abcese dentare, amigdalite, faringite, rani purulente, contuzii, ulceratii tegumentare, varice.

Administrare: 


Intern: 10 picaturi de 3 ori pe zi timp de 1 luna. Cura se poate relua de mai multe ori pe an. Extern: badijonari in zonele afectate. Precautii: In perioada de alaptare, produsul se va administra cu prudenta deoarece diminueaza secretia lactate. Poate fi utilizat de femeile care au lactatie excesiva.

Actiuni: 


Tonic si revigorant al organismului in cazurile de astenie-favorizeaza eliminarea gazelor din intestine-participa la distrugerea microorganismelor-diminueaza sau inlatura spasmele muschilor netezi-are actiune hemostatica locala-contracta capilarele -reduce secretiile-diminueaza inflamatiile-favorizeaza procesul de epitelizare-scade usor tensiunea arteriala.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ULEI SALVIE 10ml SOLARIS