Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

ULEI SAMBURI RODIE BIO 50ml MER-CO

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


 ULEI SAMBURI RODIE BIO 50ml 

 
-MER-CO
 
-Nutritiv, bogat in omega-5 si 6, acid palmitic!
 
-Uleiul de rodie reda fermitatea pielii, este ideal in ingrijirea pielii uscate, mature, ridate. 
 
-Reface elasticitatea pielii. 
 
-Continut ridicat de antioxidanti care lupta impotriva radicalilor liberi. Hidratant in profunzime.
 
-Rodia sau marul de granat, este un arbore cu inalţimea de 5-8 metri, are fructe rotunde cu o coaja tare de un rosu aprins. 
 
-In interior se gasesc semintele, grupate ca niste mici ciorchini, separate in compartimente prin membrane. 
 
-Rodia a fost utilizata inca din antichitate, scrierile egiptene relateaza utilizarea fructului si extraselor in scopuri medicinale.
 
-Uleiul din seminte de rodie este extrem de bogat si hranitor, se remarca prin beneficiile sale cosmetice si terapeutice.
 
-Metoda de obtinere: 
-presat la rece din seminte de rodie. 
 
-Proprietatile uleiului de rodie:
-antiage
-antioxidant
-hidratant in profunzime
-echilibrant
-reparator
-restructurant, regenerant
-tonifiant
-stimuleaza proliferarea keratinocitelor
-reface elasticitatea pielii.
 
-Recomandari:
-prevenirea imbatanirii pielii
-protejarea si hidratarea pielii uscate sau mature
-calmarea pielii afectate de factori externi, roseata
-ingrijirea pielii dispuse la iritatii
-ingrijirea pielii din zona ochilor
-regenerarea epidermei
-compozitii pentru fermitatea si densitatea pielii
-compozitii reparatoare pentru orice tip de piele
-compozitii antiage pentru orice tip de piele
 
-Utilizarea uleiului de rodie:
- se aplica pe piele doar diluat in uleiuri sau compozitii cosmetice in dozaj regular de 1 - 10%;
- se poate include si intr-o crema deja preparata sau intr-o baza de crema. Se incorporeaza la rece, la finalul prepararii compozitiei;
- ca ingredient in serumuri si creme antiage;
- ca ingredient in compozitii pentru tratarea primelor riduri;
- ca ingredient in compozitii aplicate in zona conturului ochilor;
- inclus in compozitii dedicate ingrijirii pielii sensibile, reactive, iritate;
- inclus in preparate cu aplicare dupa expunerea la soare sau dupa epilare, barbierit.
 
-Sinergii speciale:
- combinat cu gel de aloe vera pentru contur de ochi;
- inclus in uleiul de galbenele pentru ingrijirea pielii sensibile;
- combinat cu ulei de primula si squalane pentru un serum nobil antiage;
- alaturi de uleiul de coacaze negre si vitamina A intr-o crema de noapte regeneranta;
- inclus in ulei de rosa mosqueta si ulei esential de geraniu pentru un ulei facial radiant de ten matur.
 
-Pastrare: 
-fiind un ulei rezistent la oxidare, se pastreaza in mediul ambiant, de preferinta sub 25°C, ferit de umezeala si lumina, in recipientul original. Se poate pastra la frigier.
 
-non-toxic
-non-iritant
-non-sensibilizant
-uz extern!
   


Clientii EmagFarmaciaVerde nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.


Spune-ne parerea ta despre acest produs
Numele tau
Email
Parerea ta despre produs
Extraordinar
Foarte bun
Bun
Acceptabil
Nu recomand
Comentariu
Introduceti rezultatul adunarii din imagine