Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

ULEI TAMAIE VOLATIL 10ml SOLARIS

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


ULEI TAMAIE VOLATIL 10ml SOLARIS


ULEI TAMAIE VOLATIL 10ml SOLARIS

 

 

 

 


Indicatii: 


Cea mai importanta actiune a uleiului de Tamaie este cea asupra sistemului nervos. Are un efect calmant, care aduce o stare de confort, dar in acelasi timp este inviorator si energizant. De aceea, este recomandat in anxietate, stres, stari tensionale in candele. Are insusirea deosebita, de a favoriza o respiratie profunda, calma si lenta ceea ce induce o stare de spirit propice pentru rugaciune si meditatie.

Compozitie: 


Uleiul de Tamaie se extrage prin distilare din rasina, fiind extrem de apreciat in medicina, cosmetica si parfumerie.

Actiuni: 


Uleiul de Tamaie are efecte favorabile in afectiuni ale cailor respiratorii superioare (bronsite, laringite, tuse), fiind utilizat sub forma de inhalatii, comprese sau in candela. De asemenea, el este tonifiant pentru piele, avand in acelasi timp proprietati antiinflamatoare si astringente. Este un ulei cu efect de reintinerire asupra pielii, putand fi utilizat in bai, masaj sau candele.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ULEI TAMAIE VOLATIL 10ml SOLARIS

   


ULEI TAMAIE VOLATIL 10ml SOLARIS