Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

Ulei volatil de Bucuioc in Miere - astenie , depresie , bronsita , cistita - 30 monodoze HOFIGAL

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


Ulei volatil de Bucuioc in Miere - astenie , depresie , bronsita , cistita - 30 monodoze HOFIGAL 

 

ULEI VOLATIL BUSUIOC IN MIERE 30 MONODOZE HOFIGAL
   ULEI VOLATIL BUSUIOC IN MIERE 30 MONODOZE HOFIGAL Indicatii:

 

Contraindicatii: în sarcina si perioada de alaptare numai la recomandarea medicului; copii pana la varsta de 5 ani; diabet, gastrita hiperacida, hipertensiune în forme grave, hiperexcitabilitate psihica, insuficienta hepatica severa, persoane cu hipersensibilitate dovedita la busuioc. 
Precautii: la aparitia unor efecte nedorite se întrerupe administrarea produsului si se recomanda consultarea medicului sau farmacistului.

Compozitie:


O monodoza de 2 ml contine 3 picaturi de ulei volatil de busuioc (Ocimum basilicum - herba cum flores) in miere de albine.

Actiuni:


Este destinat aportului de substante bioactive în regimul alimentar pentru proprietati antiseptice generale puternice (antiseptic pulmonar, antiseptic genito-urinar, antiseptic intestinal) , antispasmodic mediu, efect bronhodilatator, expectorant , stimulent general puternic, stimulent cerebral puternic, antidepresiv, afrodisiac mediu, antigutos, diuretic, stomahic.

Administrare: 

Adulti: cate o monodoza de 2- 3 ori pe zi, diluata în 50 ml apa, sau la recomandarea medicului.

Copii 5-12 ani: cate o monodoza odata pe zi, diluata în 50 ml apa, sau la recomandarea medicului.