Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

Ulei volatil de Cimbru in Miere - astm bronsic , bronsita , pneumonie , tuse , balonari - 30 monodoz

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


Ulei volatil de Cimbru in Miere - astm bronsic , bronsita , pneumonie , tuse , balonari - 30 monodoz HOFIGAL 

 

ULEI VOLATIL CIMBRU IN MIERE 30 MONODOZE HOFIGAL
   ULEI VOLATIL CIMBRU IN MIERE 30 MONODOZE HOFIGALIndicatii:


Contraindicatii : în sarcina si perioada de alaptare, copii pana la varsta de 5 ani, numai la indicatia medicului, diabet, gastrita hiperacida, colon si stomac iritabil, hipertensiune în forme grave, hiperexcitabilitate psihica, insuficienta hepatica severa. 

Precautii : persoane cu hipersensibilitate dovedita la cimbru. La aparitia unor efecte nedorite se întrerupe administrarea produsului si se recomanda consultarea medicului sau farmacistului.

Compozitie:
 

 

O monodoza de 2 ml contine 3 picaturi de ulei volatil de cimbru (Thymus vulgaris - herba) în miere de albine.

Actiuni:


Produs destinat suplimentarii dietei pentru proprietatile: antiseptic general (pulmonar, genito-urinar, intestinal), antispasmodic eficient în doze mici, balsamic, bronho-dilatator, diuretic, expectorant, stimulent general, vermifug, stimulator al leucocitozei în bolile infectioase, hipertensiv mediu.

Administrare:


Adulti : Se administreaza de regula o monodoza de 2-3 ori pe zi, pe stomacul gol cu 15 minute înainte de masa diluata în 50 ml de apa. 

Copii 5-12 ani : cate o monodoza odata pe zi diluata în 50 ml apa, sau la recomandarea medicului