Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

Ulei volatil Lavanda in Miere - hipertensiune , migrene , insomnii - 30 monodoze HOFIGAL

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


Ulei volatil Lavanda in Miere - hipertensiune , migrene , insomnii - 30 monodoze HOFIGAL 

 

ULEI VOLATIL LAVANDA IN MIERE 30 MONODOZE HOFIGAL
   


ULEI VOLATIL LAVANDA IN MIERE 30 MONODOZE HOFIGAL

 Indicatii:

Contraindicatii: în sarcina si perioada de alaptare, copii pana la varsta de 5 ani, numai la recomandarea medicului; diabet, gastrita hiperacida, hipertensiune în forme grave, boli obstructive ale cailor biliare, ileus, insuficienta hepatica severa, persoane cu hipersensibilitate dovedita la lavanda.
Precautii: La aparitia unor efecte nedorite se întrerupe administrarea produsului si se recomanda consultarea medicului sau farmacistului. 

Compozitie:


O monodoza de 2 ml contine 3 picaturi de ulei volatil de lavanda (Lavandula angustifolia - flores) în miere de albine.

Actiuni:


Este destinat suplimentarii dietei pentru proprietatile: analgezice, puternic antimigrenoase, calmante în doze reduse, efect hipotensor eficient, sedativ, antiseptice generale (antiseptic intestinal si respirator) , antispastice , efect carminativ, colagog , usor diuretic, febrifug , fluidifiant bun al secretiilor bronsice, vermifug.

Administrare:

Adulti: cate o monodoza de 3 ori pe zi, diluata în 50ml apa, sau la recomandarea medicului.

Copii 5-12 ani
: cate o monodoza odata pe zi diluata în 50ml apa, sau la recomandarea medicului.