Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

VITAMINA C NATURALA 100gr ZENYTH

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


VITAMINA C NATURALA 100gr ZENYTH
   


VITAMINA C NATURALA 100gr ZENYTHVITAMINA C NATURALA 100 grame

ZENYTH

Antioxidant

Tonic energizant

Sistem imunitar

Sistem osos

Reducerea oboselii

Vitamina C Naturală - fructe de pădure cu miere și propolis!

1.Ce este Vitamina C Naturală?
Vitamina C Naturală este un produs cu o formulă originală, o combinaţie de fructe de pădure, miere şi propolis, care acţionează sinergic pentru sănătatea organismului.

Vitaminele naturale sunt nutrienţi concentraţi proveniţi din surse naturale.

Fructele de pădure nu au doar un conţinut ridicat de vitamina C, ci şi de antocianidine şi flavonoizi, care cresc biodisponibilitatea produsului.

Vitamina C Naturală este recomandată pentru:
Reducerea simptomelor neplăcute de răceală şi gripă
Creşterea imunităţii organismului
Protecţie antioxidantă
Creşterea poftei de mâncare
Menţinerea stării generale de sănătate

2.Ce conţine Vitamina C Naturală?

Vitamina C Naturală este un supliment alimentar sub formă de pulbere din fructe.

Ingredientele produsului Vitamina C Naturală sunt:
fructe de coacăz negru – Ribes nigrum, fructe de măceș – Rosa canina, fructe de zmeur – Rubus idaeus, fructe de cătină – Hippophae rhamnoides, fructe de afin – Vaccinium myrtillus, fructe de mur – Rubus fruticosus, fructe de frag – Fragaria vesca, pudră de miere de albine și propolis 10%, maltodextrină naturală (suport pentru mierea de albine și propolis).

Fructele de pădure incluse în compoziția produsului se constituie drept alimente-medicament, ele reprezentând cea mai puternică sursă de antioxidanți existentă în natură.

Coacăzele negre sunt supranumite reginele fructelor de pădure datorită conținutului mare de antioxidanți. Cercetări recente au demonstrat calitățile coacăzelor negre în ceea ce privește îmbunătăţirea acuităţii vizuale și reglarea răspunsului antiinflamator al organismului.

Măceşe. Cunoscute și utilizate încă din Antichitate, măceșele dețin câteva recorduri în lumea fructelor: conțin de 4-16 ori mai multă vitamina C decât citricele și nu au egal nici în ceea ce privește conținutul de vitamina A, depășind de două ori caisele, de 10 ori afinele și de peste 20 de ori merele. Studii în desfășurare încearcă să stabilească capacitatea măceșelor de a reduce incidența cancerului sau de a stopa creșterea celulelor cancerigene.

Zmeură. Zmeura conține antioxidanți puternici (vitamina C, quercitină, acid galic), care oferă protecție împotriva cancerului, a bolilor cardiovasculare și a declinului cauzat de înaintarea în vârstă. Este bogată în acid elagic, substanță anticancerigenă și antiinflamatoare. Zmeura are o capacitate antioxidantă (ORAC) de 24 micromoli/TE/g, similară cu cea a afinelor, recunoscute pentru capacitatea antioxidantă ridicată.

Cătină. Fructele de cătină sunt adevărate polivitamine naturale. Concentrația de vitamina C din fructele de cătină albă este de 100-300 mg/100 g, mai ridicată decât în căpșuni, kiwi, portocale, roșii și morcovi. Conținutul de vitamina E din cătină este de 202,9 mg/100 g, mai ridicat decât în șofran, porumb și soia.

Afine. îmbunătățesc memoria și funcționarea creierului, protejează sistemul cardiovascular, îmbunătățesc vederea și răspunsul antiinflamator al organismului. Afinele sălbatice sunt deosebit de bogate în antocianidine, flavonoide cu o capacitate antioxidantă ridicată. Antocianidinele sunt substanțele care dau culoarea albastru intens afinelor și care s-au dovedit foarte utile în prevenirea îmbătrânirii precoce, în stimularea imunității organismului și menținerea stării de sănătate.

Murele sunt plasate pe locuri fruntaşe în ceea ce priveşte conţinutul de antioxidanţi. Bogate în vitamina C şi fibre, murele scad riscul apariției unor tipuri de cancer. Conţinutul caloric scăzut le recomandă în curele de slăbire.

Fragii au o acțiune antidiareică și diuretică, favorizând eliminarea acidului uric și a uraților. Funcțiile terapeutice ale fragilor sunt date de conținutul de vitamina C, fosfor, fier, taninuri, flavonoide, uleiuri volatile.

Mierea de albine conține aproximativ 600 de compuși, care diferă mai mult sau mai puțin în funcție de tipul florilor și de specia de albine care o produc, și este produsă în urma digerării și regurgitării nectarului de către albine. Vitaminele și mineralele conținute de miere fac din aceasta un aliment valoros, recomandat pentru recăpătarea energiei, pentru îmbunătățirea digestiei, pentru stimularea funcțiilor naturale de detoxifiere ale organismului. Mierea, la fel ca alte siropuri cu un conținut ridicat de zahăr, are capacitatea de a inhiba dezvoltarea microbilor.

Propolisul este folosit de albine ca mijloc de apărare împotriva microbilor și mucegaiurilor datorită efectelor sale bactericide și antifungice. Prin conținutul său, propolisul are proprietăți de antibiotic natural. Proprietățile curative ale propolisului se datorează compoziției sale chimice: flavonoizi, acid ferulic (cu acțiune împotriva germenilor gram pozitiv și gram negativ), ceruri, aminoacizi, balsamuri, fermenți, microelemente (siliciu, magneziu, cupru, molibden, staniu, aluminiu, vanadiu, wolfram, fier, aur, iridiu, calciu, cadmiu, cobalt, stronțiu), substanțe antibiotice, rășini, acizi aromatici.

Maltodextrină naturală: suport pentru mierea de albine şi propolis.

Vitamina C Naturală conţine fructe uscate prin liofilizare, proces care păstrează calităţile fructelor proaspete.

Pentru obţinerea unui kilogram de fructe liofilizate se folosesc 8-10 kilograme de fructe proaspete.

Avantajul liofilizării faţă de alte metode de uscare este acela că permite păstrarea nealterată a aromei, vitaminelor, enzimelor şi a altor compuşi termodegradabili şi totodată păstrează integral conţinutul de fibre, spre deosebire de sucurile din fructe uscate prin atomizare, care, deşi au vitamine şi enzime, nu conţin fibre insolubile, acestea fiind separate anterior uscării.

Concentraţia de principii active (vitamina C, antocianoide, bioflavonoide etc.) este de 5-6 ori mai mare în fructele liofilizate, care au un conţinutul de apă de 3%-6% faţă de fructele proaspete – cu un conţinut de apă de 85-88%.

Cercetări recente (2011, International Journal of Molecular Sciences, studiu asupra liofilizării unor fructe exotice) au arătat că această modalitate de concentrare și conservare are și avantajul de a spori biodisponibilitatea antioxidanților din fructe, precum și de a menține conținutul natural de polifenoli (care de multe ori sunt afectați de procesarea post-culegere a fructelor: uscare, mărunțire, împachetare etc). De asemenea, liofilizarea previne, conform studiului, dezvoltarea microbiană.

Fără conservanţi, coloranţi, alţi aditivi chimici sau îndulcitori artificiali! Nu conţine organisme modificate genetic!
3. Cum acţionează Vitamina C Naturală?

Vitamina C Naturală acționează ca antioxidant puternic, tonic-energizant.

Produsul contribuie la:
Menţinerea funcţionării normale a sistemului imunitar;

Formarea optimă a colagenului pentru funcţionarea normală a vaselor de sânge, a sistemului osos, a ligamentelor, a pielii, a gingiilor şi a dinţilor;

Metabolismul energetic normal, reducerea oboselii şi a extenuării;

Funcţionarea normală a sistemului nervos şi menţinerea sănătăţii psihice;

Absorbţia şi utilizarea normală a calciului şi a fosforului şi creşterea absorbţiei fierului;

Protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ şi regenerarea formei reduse a vitaminei E.

4.De ce să alegi Vitamina C Naturală?
Este un produs 100% natural.

Are un conținut ridicat de antioxidanți naturali: vitamina C, bioflavonoizi, antocianidine.

Are un conținut ridicat de vitamina C naturală – 140 mg*/10 g (doza zilnică) – *140% DZR (procent din doza zilnică recomandată conform Directivei 2008/100/EC).

Se adresează atât adulţilor, cât şi copiilor.

Conține fructe uscate prin liofilizare – procedură care păstrează proprietățile nutritive ale fructelor proaspete.

Are gust natural de fructe, ușor acrișor.

Nu conține conservanți, coloranți sau alți aditivi chimici.

Nu conține organisme modificate genetic.

5.Mod de administrare:
Vitamina C Naturală poate fi consumată zilnic (câte o linguriţă dozatoare pe zi) sau în cure intensive de vitaminizare (1-3 luni), pentru susţinerea organismului în perioadele reci (câte 3-4 linguriţe dozatoare pe zi).

Doze uzuale:
Copii: 3-7 ani: câte 5 g (o jumătate de linguriţă dozatoare), de 1-2 ori/zi.

Copii peste 7 ani şi adulţi: câte 10 g (o linguriţă dozatoare), de 1-2 ori/zi.

În interiorul flaconului se află o linguriţă dozatoare.
O linguriţă dozatoare rasă conţine 10 g de produs.

Produsul se administrează în amestec cu lactate (iaurt, sana), ceai cald, suc de fructe sau apă.

Poate fi consumat ca atare sau se poate îndulci cu miere de albine ori zahăr.

Pentru o mai bună toleranţă se recomandă administrarea produsului după masă.

Agitaţi flaconul înainte de utilizare!

Produsul nu creează dependenţă şi poate fi consumat pe termen lung ca supliment de vitamina C în alimentaţie.

Produsul este disponibil la flacon de 100 g. Flaconul conţine 10 porţii de servire a câte 10 g.

Precauţii/contraindicaţii:
Pentru copiii cu vârsta sub 3 ani, persoanele cu alergie la produsele apicole sau la oricare dintre ingrediente şi persoanele cu diabet zaharat aflate în tratament se va cere sfatul medicului înainte de utilizarea acestui produs.

Vitamina C în exces poate avea efect laxativ!

6. Informații nutriționale - Conţinut nutriţional - Per 100 g produs:

Valoare energetică 41,7 kJ/33,6 kcal
Glucide totale 72,7 g
- fibre 10,5 g
- zaharuri naturale 62,2 g
Lipide 4,4 g
Proteine 6,6 g
Sodiu 106,3 mg
Vitamina C naturală 1.400 mg

7.Alte informaţii utile:
Condiţii de păstrare:
Ferit de lumină şi umezeală, la o temperatură sub 22 grade Celsius sau în frigider, în flaconul original.

Între utilizări, flaconul se va păstra bine închis.

Termen de valabilitate:
10 luni de la data fabricaţiei, în condiţiile de păstrare indicate mai sus.

Vitamina C Naturală este un supliment alimentar.

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă echilibrată şi variată şi un mod de viaţă sănătos!

A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic!

A nu se lasa la îndemâna şi vederea copiilor mici!