Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

Vopsea de par negru pentru Barbati Black

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


Vopsea de par negru pentru Barbati  Black
Original Henna PLus Olanda
cosmetice naturale

   


Vopsea de par negru pentru Barbati  Black
Men`s Own - Vopsea de par negru pentru Barbati - Black - Henna Plus Olanda

Confera nuanta de negru parului saten deschis pana la negru . Intensitatea culorii dureaza pana la 6 saptamani .

 Inlatura parul grizonat repede si usor , in doar 5 minute !


 Produsul face parte din categoria vopsea de par neagra pentru barbati.

Vopseaua de par Men`s Own reimprospateaza culoarea naturala a parului Dvs in doar 5 minute ! La fel de repede ca si cum v-ati spala parul . Formula sa unica fara amoniac imbogatita cu tehnologie de ultima generatie Color Match si Slow fade ofera un rezultat natural de cea mai buna calitate , ingrijire perfecta si stralucire maxima intr-un singur tratament .

Vopsea de par neagra pentru Barbati - Black - Henna Plus Olanda este imbogatita cu ingrediente botanice hidratante ( Cassia Angustifolia , Hamamelis , Podbal , Vasc , Grau Nalba , Coada Calului ) , aceastea protejeaza si imbunatatesc calitatea parului, de asemenea prelungesc durabilitatea culorii semnificativ .

Vopsea de par neagra pentru Barbati - Black - Henna Plus Olanda este ultra blanda si prietenoasa cu parul Dvs o aplicatie dureaza pana la 6 saptamani . De aseamenea se poate folosii pentru vopsirea barbii , a mustatii si a perciunilor . Un aplicator special conceput este inclus in acest pachet .

Vopsea de par negru pentru Barbati - Black - Henna Plus Olanda contine : diaminotoluen , resorcinol . Poate cauza o reactie alergica . Poate fii folosita pe parul decolorat si foarte decolorat .

Nu se curata la spalat . Nu folositi vopseaua pentru colorarea genelor si sprancenelor .  Clatiti bine parul dupa apicare . Daca vopseaua intra in contact cu ochii clatiti imediat . Nu pastrati amestecul ramas . Purtati mastile din pachet . Nu lasati la indemana copiilor .

Pachetul Vopsea pentru par negru  Barbati - Black - Henna Plus Olanda contine : tubul de vopsea Men`s Own - 40 ml, activatorul Men`s Own - 40 ml, perie , tavita pentru amestec , instructiuni de folosire , manusi .

 

Urmati cu atentie instructiunile !

Iata toate tipurile de vopsea de par permanenta pentru barbati:
Vopsea de par blond pentru Barbati  Medium Blond Henna Plus Olanda
Vopsea de par blond  pentru Barbati  Dark Blond Henna Plus Olanda
Vopsea de par blond pentru Barbati  Light Brown Henna Plus Olanda
Vopsea de par saten deschis pentru Barbati  Medium Brown Henna Plus Olanda
Vopsea de par saten mediu  pentru Barbati  Dark Brown-Henna Plus Olanda
Vopsea de par negru pentru Barbati  Black  Henna Plus Olanda