Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

ArtroStop PLUS 100 cps Walmark

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


Regenerarea articulatiilor, actionează eficient asupra tuturor zonelor articulare, regenereaza cartilagiile , produs original
   


ArtroStop PLUS - 100 capsule- Walmark

ArtroStop PLUS este un produs complex ce oferă articulaţiilor şi întregului aparat locomotor ingredientele nutritive necesare unei funcţionări optime.
MSM este abrevierea uzuală folosită pentru metilsulfonilmetan, o substanţă foarte importantă în sinteza colagenului. Acesta are o influenţă pozitivă semnificativă asupra pielii, părului, unghiilor şi ţesuturilor moi. MSM contribuie semnificativ la ameliorarea simptomelor inflamatorii asociate osteo-artrozei.
Extractul din scoarţa arborelui Boswellia (Boswellia serrata) are un important efect antiinflamator, cu aplicaţie în leziunile articulare de tip artritic.
Glucozaminul este o substanţă prezentă în mod natural în organismul uman, ca element fundamental în sinteza colagenului şi a altor substanţe responsabile de buna structură şi funcţionalitate a catilajelor articulare. Cercetările recente au demonstrat efectele sale antiinflamatorii, ca şi rolul esenţial în refacerea cartilajului articular. Modificările articulare de tip degenerativ, inflamator sau cele posttraumatice au ca şi consecinţe directe îngustarea cartilajului articular şi scăderea concentraţiei de glucozamin. Glucozamin hidroclorit reprezintă cea mai pură formă de glucozamin, conţinând până la 99% substanţă activă. Datorită masei moleculare mici, această substanţă pătrunde eficient în interiorul cartilajelor articulare afectate.
Ca element mineral de structură, manganul participă la formarea cartilajelor, oaselor şi ţesuturilor moi.

Glucozamin hidroclorit     1500,0 mg    MSM (metilsulfonilmetan)    300,0 mg
Boswellia (Boswellia serrata, extract 6:1 – 50 mg)    24,9 mg    Mangan    975,0 mcg
dozare:Ca supliment nutritiv, câte 3 tablete pe zi, luate cu apă. Se recomandă administrarea pe o perioadă de minim 4 – 12 săptămâni. După un interval de 2 luni pauză, cura se poate repeta.   
Asigura un aport optim al substantelor necesare structuri fiziologice si activitatii cartilajelor articulare.
Are efecte benefice asupra functionarii articulatiilor (reduce redoarea articulara).
Este eficient in ameliorarea simptomelor precoce ale afectarii articulatiilor membrelor si coloanei vertebrale.
Prezinta efecte pozitive in cazurile de suprasolicitare mecanica a articulatiilor (munca fizica solicitanta, sport de performanta, obezitate) si in recuperarea articulara dupa traumatisme ale aparatului locomotor.
Stimuleaza sinteza de colagen.
Imbunatateste proprietatile mecanice si rezistenta articulatiilor.

Ca supliment nutritiv, cate 3 tablete pe zi, luate cu apa.
Se recomanda administrarea pe o perioada de minim 4 - 12 saptamani.
Dupa un interval de 2 luni pauza, cura se poate repeta.

Acest produs este un supliment nutritiv.
A nu se administra la copii, la femei gravide sau care alapteaza.

A se pastra la loc uscat, ferit de lumina si caldura.
A nu se lasa la indemana copiilor.