Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

COLON HELP JUNIOR PROMO 240gr ZENYTH

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


ColonHelp Junior este un supliment alimentar 100% natural, din fibre de psyllium, susan si fructe deshidratate
Detoxifierea organismului
Tranzit intestinal mai bun
Reducerea balonarilor si a refluxului gastric
Cresterea imunitatii
Prevenirea carentelor de vitamine si minerale
Scaderea in greutate
Recapatarea energiei si a poftei de viata
Alungarea oboselii cronice
Imbunatatirea capacitaii de invatare si memorare
Reducerea colesterolului si a trigliceridelor

   


    COLON HELP JUNIOR 240gr ZENYTH 

Detalii produs: Stiati ca alimentatia nesanatoasa poate fi cauza hiperactivitatii si deficitului de atentie, alergiilor si imunitatii scazute? Stiati ca tot mai multi copii au probleme de tranzit intestinal, chiar colesterol marit si diabet de tip 2? Mai mult, Romania este pe locul 3 in Europa in clasamentul obezitatii, numarul copiilor obezi dublandu-se in ultimii ani. Toate din cauza alimentatiei nesanatoase!

 
ColonHelp Junior este un supliment alimentar 100% natural, din fibre de psyllium, susan si fructe deshidratate. 
 
Cum actioneaza ColonHelp Junior?
•Detoxifierea organismului
•Tranzit intestinal mai bun
•Reducerea balonarilor si a refluxului gastric
•Cresterea imunitatii
•Prevenirea carentelor de vitamine si minerale
•Scaderea in greutate
•Recapatarea energiei si a poftei de viata
•Alungarea oboselii cronice
•Imbunatatirea capacitaii de invatare si memorare
•Reducerea colesterolului si a trigliceridelor
•Somn mai bun si disparitia oboselii cronice
•Reducerea unor tulburari nervoase
Cum se administreaza produsul?
O cura completa cu produsul ColonHelp Junior dureaza 3 luni si se poate face o data sau de doua ori pe an. Un flacon de ColonHelp Junior contine 240 g pulbere din plante.
Produsul se aministreaza in cure de detoxifiere si vitaminizare cu durata de 1-3 luni, o data sau de doua ori pe an. Cura se incepe cu jumatate din doza uzuala. Consumul creste dupa 2-3 zile pana la doza optima tolerata, fara a depasi doza maxima. Produsul se amesteca cu iaurt, lapte batut sau apa. Se iau doua prize zilnice, prima dimineata, iar a doua in cursul zilei. 
 
Mod de administrare
ColonHelp Junior poate fi administrat atat inainte de masa, cat si la 20-30 de minute dupa masa, in completarea acesteia. Cantitatea orientativa de ColonHelp Junior in functie de varsta:
Copii 4-6 ani: 1 lingurita dozatoare pe zi (8 g/zi). Doza maxima recomandata este de o lingurita pe zi (8 g/zi).
Copii 7-8 ani: 1-2 lingurite dozatoare pe zi (8-16 g/zi). Doza maxima recomandata este de doua lingurite pe zi (16 g/zi)
Copii 9-14 ani: 2 lingurite dozatoare pe zi (16 g/zi). Doza maxima recomandata este de 3 lingurite pe zi (24 g/zi).
Adulti si tineri peste 14 ani: 3-4 lingurite dozatoare pe zi (24-32 g/zi). Doza maxima recomandata este de 6 lingurite pe zi (48 g/zi).
 
SUGESTIE: Va recomandam sa consumati ColonHelp Junior cu 200 ml iaurt simplu. Alegeti cu grija iaurturile din comert si consumati, pe cat posibil, iaurturi cu probiotice (imbogatite cu lactobacterii si bifidobacterii). Evitati iaurturile cu fructe, deoarece acestea contin zahar si aditivi alimentari. Pentru o masa consistenta, puteti adauga in acest amestec cereale integrale.
 
Atentie!Consumati produsul impreuna cu o cantitate suficienta de lichid, conform instructiunilor de administrare. Nu consumati ColonHelp Junior ca atare, fara a fi amestecat cu iaurt sau cu lichide suficiente, pentru ca va puteti ineca!
Produsul se aministreaza in cure de detoxifiere si vitaminizare cu durata de 1-3 luni, o data sau de doua ori pe an. 
 
Nu neglijati consumul de apa pe parcursul curei! Pe parcursul curei, consumul de apa trebuie sa fie de 1-1,2 litri pentru copii zilnic si de 2 litri pentru adulti.
 
Atentie! In lipsa apei, produsul isi pierde efectele de usor laxativ si poate provoca chiar constipatie. Fibrele din ColonHelp Junior au nevoie de apa pentru a elimina toxinele din organism si pentru a regla tranzitul intestinal. Daca nu beti suficienta apa, detoxifierea nu se realizeaza!
Daca suferiti de diaree, puteti consuma ColonHelp Junior ca adjuvant, limitandu-va la a bea cantitatea de lichide pe care o beti in mod normal.
 
IMPORTANT! La 15-20 de minute dupa ce luati ColonHelp Junior trebuie sa beti un pahar mare cu apa (400-500 ml), urmand ca in timpul zilei sa ajungeti la 2 litri de apa. In cazul copiilor, cantitatea de apa se injumatateste.
 
Respectati cu strictete consumul de apa pe tot parcursul curei. Cresteti treptat consumul de apa, daca nu sunteti obisnuit sa beti atatea lichide pe parcursul unei zile!
 
ColonHelp Junior este recomandat ca supliment de fibre in alimentatia de zi cu zi. Alimentele procesate sunt foarte sarace in fibre si au deseori efect nociv asupra sanatatii. Pentru a completa necesarul de fibre se poate consuma ColonHelp Junior zilnic, insa in doza redusa: 4-8 g/zi.
 
ColonHelp Junior ca supliment de vitamine si minerale
 
ColonHelp Junior poate fi administrat ca supliment de vitamine si minerale. Cei care nu mananca suficiente fructe si legume crude nu au cum sa-si asigure aportul necesar de vitamine. Si astfel apar starile de oboseala, problemele pielii si ale parului, scaderea acuitatii vizuale, daca ar fi sa enumeram doar cateva simptome ale carentelor de vitamine.
 
Datorita fibrelor pe care le contine, ColonHelp Junior este de folos in curele de slabire pentru ca dau senzatia de satietate pentru mai mult timp. In plus, vitaminele si mineralele mentin un nivel ridicat al energiei.
 
In cura de slabire, ColonHelp Junior se ia de doua ori pe zi:
-dimineata, cu 20-30 de minute inainte de micul dejun sau in loc de acesta.
-seara, in loc de cina, cu 3-4 ore inainte de culcare
 
Ingrediente: 
 
Tarate de psyllium (Plantago psyllium)- Psylliumul este o planta cu un continut ridicat de fibre. In medicina populara, taratele de psyllium sunt cunoscute datorita proprietatilor lor laxative, iar in SUA planta este utilizata pe scara larga pentru tratarea celor mai diverse afectiuni gastrointestinale. Studii recente au demonstrat ca psylliumul regleaza functia motorie a colonului si stimuleaza secretia intestinala. Acest efect se datoreaza continutului ridicat de fibre alimentare. Taratele de psyllium, de exemplu, contin de 14 ori mai multe fibre solubile decat ovazul (100 g tarate de psyllium contin 71 g fibre solubile, in timp ce aceeasi cantitate de ovaz contine doar 5 g fibre solubile). Odata ajunse in intestin, fibrele absorb substantele toxice si le elimina. Fibrele solubile, asa cum sunt cele din psyllium, sunt cele mai bune pentru reducerea nivelului colesterolului si, in consecinta, contribuie la diminuarea riscului de boli coronariene. Aceste fibre nu sunt asimilate de organism si, spre deosebire de laxative, nu au efecte secundare si nu dau dependenta.
 
Seminte de susan (Sesamum indicum) - Contin vitaminele A, B, C si E, calciu, magneziu, zinc, fier, fosfor, vitamina B1, cupru, mangan si fibre.
Cuprul joaca un rol important in procesul de absorbtie a fierului si are proprietati antiinflamatorii, iar manganul ajuta la metabolizarea grasimilor si a carbohidratilor si ajuta la mentinerea densitatii osoase. Datorita substantelor pe care le contine, susanul ajuta la buna functionare a sistemului nervos si a celui cardiovascular, la intarirea oaselor si la detoxifierea ficatului si a rinichilor.
Sursa foarte buna de seleniu, magneziu si fosfor, susanul are un continut scazut de sodiu. In plus, contine o categorie de fibre (lignani) care scad nivelul colesterolului, previn cresterea tensiunii arteriale si ajuta la absorbtia vitaminei E. Este de remarcat faptul ca, dintre toate semintele oleaginoase, cele de susan au cea mai mare cantitate de fitosteroli (400 mg fitosteroli la 100 g seminte de susan). Fitosterolii sunt lipide care se gasesc in semintele plantelor oleaginoase, leguminoase si in cereale si au capacitatea de a inhiba absorbtia intestinala a colesterolului. Totodata, semintele de susan contin cu 50% mai multe proteine decat carnea.
 
Papaya (Carica papaya) - Fructele de papaya sunt bogate in caroten, vitamina C si flavonoizi, vitamine din grupa B, potasiu, magneziu si fibre. Acest fruct contine papaina, o enzima care ajuta la digerarea proteinelor si care este folosita in suplimentele alimentare care imbunatatesc functiile aparatului digestiv. Papaina, care are caracteristici similare cu bromelaina din ananas, se mai foloseste cu succes in tratamentul alergiilor.
Papaya contine trei antioxidanti foarte puternici: vitamina C, vitamina E si provitamina A, care ii confera un puternic efect antioxidant, reduce inflamatiile si protejeaza sistemul imunitar de factorii de agresiune exteriori. Studii recente au demonstrat ca nutrientii din papaya ajuta la prevenirea cancerului de colon, iar fibrele din acest fruct inlatura toxinele care ar putea dauna sistemului digestiv.
 
Goji berry (Lycium barbarum) - Fructele de Goji au un continut ridicat de calciu, potasiu, fier, zinc, seleniu, vitaminele B1, B2, B6 si vitamina C. Nutrientii din aceste fructe intaresc imunitatea, regleaza nivelul zaharului in sange, sporesc capacitatea ficatului de a elimina toxinele si de a se proteja de cancere si de virusuri. De asemenea, Goji berry este de ajutor in tratamentul bolilor digestive.
In timp ce potasiul asigura buna functionare a glandei pituitare, care produce hormonii de crestere, magneziul imbunatateste calitatea somnului si este un aliat de nadejde impotriva stresului.
Vitamina B1 (tiamina), care lipseste de cele mai multe ori din dieta noastra, se gaseste din plin in fructele de Goji, dar si in unele cereale, si este responsabila cu cresterea nivelului de energie, alungarea depresiei si imbunatatirea starii de spirit.
Boabele de Goji contin germaniu, un mineral cu efect antibacterian si agent anticancerigen foarte rar intalnit in alimente, si acizi grasi esentiali, necesari pentru buna functionare a sistemului nervos si producerea de hormoni.
Goji este al doilea fruct din lume in ceea ce priveste continutul de vitamina C, iar cantitatea de de proteine din acest fruct este mai mare decat cea din cerealele integrale. In acelasi timp, fructele de Goji contin mai multi antioxidanti decat oricare alte alimente. 100 g de goji contin 370 calorii. Fructele uscate de goji contin 68% carbohidrati, 12% proteine si 10% fibre si grasimi.
 
Merisor (Vaccinium vitis-idaea) - Contine vitamina C, provitamina A (sub forma de betacaroten), vitamine din complexul B (B1, B2, B3), potasiu, calciu, magneziu si fosfor. Fitonutrientii continuti de aceste fructe sunt recunoscuti pentru capacitatea lor de a combate infectiile intestinale si urinare, iar semintele lor sunt bogate in acizi grasi omega 3. Merisorul este o planta cu larga utilizare in medicina naturista datorita proprietatilor sale: diuretic, detoxifiant, antiinflamator, sudorific si dezinfectant renal. Taninurile continute au proprietati astringente si antiseptice, de aceea remediile din aceasta planta sunt folosite cu succes in combaterea diareei, a hemoragiilor si a leucoreei.
 
Ananas (Ananas Comosus variegatus) - Ananasul este o sursa importanta de mangan, mineral implicat in producerea de enzime care asigura energia organismului si imbunatatesc capacitatea de aparare naturala a corpului. Mai contine vitaminele B1, B6, cupru si fibre. Din ananas se extrage bromelaina, un complex de substante folosite pentru tratarea problemelor digestive si a afectiunilor tractului intestinal. Bromelaina ajuta si la reducerea inflamatiilor și la fluidizarea sangelui, in timp ce vitamina C continuta de ananas protejeaza celulele corpului de radicalii liberi si intareste sistemul imunitar.
 
Prune uscate (Prunus domestica) - Prunele uscate sunt bogate in fibre alimentare, fiind recunoscute pentru efectul lor laxativ. Acestea normalizeaza nivelul zaharului din sange si ajuta la mentinerea greutatii in limitele normale. Pe de o parte, fibrele solubile intarzie absorbtia glucozei (glucoza este forma sub care zaharul ajunge in sange) si ofera senzatia de satietate pentru ca intarzie eliminarea alimentelor din stomac. Pe de alta parte, fibrele insolubile grabesc tranzitul materiilor fecale la nivelul intestinui gros, lucru care previne constipatia.
Prunele uscate sunt apreciate si pentru continutul important de fitonutrienti cu proprietati antioxidante. Doua substante din categoria fenolilor (acidul clorogenic si acidul neclorogenic)care se gasesc in prunele uscate s-au dovedit eficiente in neutralizarea radicalilor liberi, protejand in special lipidele de oxidare. Lipidele intra in compozitia membranelor celulare, a celulelor nervoase si a moleculelor de tipul colesterolului, asadar protejarea integritatii lor este extrem de importanta.
Actiunea antioxidanta a prunelor se datoreaza si continutului de betacaroten. Radicalii liberi pot afecta inclusiv ADN-ul, cauzand mutatii si putand conduce la aparitia cancerelor. Pe langa faptul ca previne un numar important de boli, betacarotenul poate reduce severitatea afectiunilor inflamatorii ca astmul, osteoartrita si artrita reumatoida.
Prunele sunt extrem de bogate in potasiu, mineral esential in mentinerea tensiunii arteriale la un nivel normal si la buna functionare a sistemului cardiovascular. Si tot potasiul poate contribui la mentinerea sanatatii oaselor, deoarece previne pierderea calciului prin urina in cazul celor care au o dieta prea bogata in sare.
 
Afine (Vaccinium myrtillus) - Afinele au proprietati antiinfectioase, vermifuge si antidiareice. Sunt recunoscute si folosite pentru capacitatea lor de a preveni si a ajuta la vindecarea infectiilor urinare. Pentru ca bacteria E. coli sa infecteze uretra sau vezica, trebuie ca mai intai sa adere la mucoasa care le inveleste, iar compusii care se gasesc in afine scad capacitatea acestei bacterii de a se localiza pe mucoasa.
Afinele sunt o sursa importanta de vitamina C, mangan, fibre si vitamina E. Bogate in nutrienti si sarace in calorii, aceste fructe pot fi considerate alimente perfecte (80 de calorii la 150 de grame). Antocianinele, fitonutrientii care dau culoarea specifica afinelor, ajuta la mentinerea sanatatii vaselor de sange si amplifica efectul antioxidant al vitaminei C, imbunatatesc integritatea capilarelor si apara colagenul de deteriorare (colagenul este substanta de baza din toate tesuturile organismului).
Afinele imbunatatesc acuitatea vizuala si ajuta ochiul sa se acomodeze mai repede la vederea de noapte. Aceste fructe ajuta la protejarea creierului de stresul oxidativ si intarzie imbatranirea celulelor nervoase, iar studiile arata ca o dieta bogata in afine imbunatateste capacitatea de invatare, dar si functiile motrice.
Pectina din afine reduce colesterolul si impiedica transformarea acidului din bila intr-un compus potential cauzator de cancer, iar fenolii inhiba inmultirea celulelor canceroase in colon.
Pe langa fibrele solubile si insolubile care asigura o buna digestie, afinele mai contin tanin, substanta care reduce inflamatiile de la nivelul sistemului digestiv.
 
Catina (Hippophae rhamnoides) - Contine acid linoleic, licopen, pectine, acizi grasi esentiali, acid folic, flavonoide si minerale (fier, calciu, fosfor, magneziu, potasiu, sodiu), vitaminele A, B, C, D, E, F, PP si aminoacizi, toate acestea facand din catina cea mai completa polivitamina naturala. Boabele de catina au o actiune tonifianta, protejeaza organismul de actiunea radiatiilor si ajuta la refacerea celulelor hepatice. Catina are capacitatea de a ajuta organismul sa lupte cu infectiile si nu permite inmultirea microbilor. De asemenea, are o actiune diuretica, contribuind la curatirea organismului de toxine. In acelasi timp, este de ajutor in tratamentul bolilor de ficat, rinichi si splina. Catina contine de 10 ori mai multa vitamina C decat citricele si este mai bogata in betacaroten decat morcovul.
 
Nuca de cocos (Cocos nucifera) - Nuca de cocos este bogata in fibre, vitamine si minerale, dar si deosebit de nutritiva. Datorita fibrelor pe care le contine, nuca de cocos este de ajutor in tratamentul constipatiei. De asemenea, vine in ajutorul sistemului imunitar si actioneaza ca o arma impotriva virusurilor care pot cauza gripa, herpes, pojar si hepatita C. Are efect antibacterian, este de ajutor in tratamentul ulcerului, infectiilor gatului si ale tractului urinar, dar poate fi de folos si in tratamentul viermilor intestinali.
Efectul sau tonic si revitalizant o recomanda in perioadele de convalescenta si apatie, putand creste rezistenta la efort si imbunatatind performantele fizice si psihice. De asemenea, ajuta digestia si asigura buna functionare a intestinelor, favorizand in acelasi timp absorbtia substantelor nutritive. Deoarece imbunatateste absorbtia calciului si a magneziului, este recomandata in perioadele de crestere, pentru dezvoltarea sanatoasa a oaselor si a dintilor.
 
Prezentare: 240 gr