Producatori
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale EmagFarmaciaVerde Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

COLON HELP PROMO 240gr ZENYTH

Cod produs:
Recomanda acest produs | Tipareste pagina


ColonHelp, suplimentul tău de fibre și omega 3
   


COLON HELP PROMO 240gr ZENYTH


ColonHelp, suplimentul tău de fibre și omega 3

  ColonHelp este un curățitor intestinal din fibre vegetale solubile și insolubile, cu conținut ridicat de Omega 3 natural. ColonHelp conține 7 ingrediente atent alese (in, psyllium, coriandru, oregano, chimen, pătrunjel, argilă), care acționează sinergic pentru detoxifierea întregului organism. Fibrele din produs, în combinație cu lichidele, își măresc volumul de câteva ori curățind întreg tubul digestiv și, în mod special, colonul de toxinele și reziduurile acumulate.

  O porție de fibre pentru digestie de nota 10 și o siluetă perfectă

ColonHelp este un reglator deosebit al tranzitului intestinal, fiind indicat atât în constipație, cât și în diaree. Elimină sau ameliorează majoritatea problemelor tubului digestiv: balonări, gastrite, digestie incompletă, reflux gastric, flatulență, crampe, parazitoze, disbioză, colon iritabil, colite intestinale, hemoroizi, fisuri anale. Fibrele ColonHelp reduc senzația de foame, fiind un ajutor prețios în orice cură de slăbire.
Bucură-te de sănătate cu ajutorul ColonHelp!

ColonHelp ajută la scăderea colesterolului și a trigliceridelor, micșorând riscul apariției bolilor cardiovasculare. Adjuvant util în diabet, ColonHelp normalizează absorbția glucozei la nivel intestinal. Administrat în combinație cu iaurt, produsul restabilește echilibrul florei intestinale și crește imunitatea organismului. De asemenea, este indicat în toate stările de oboseală cronică. Citeste mai jos prospectul ColonHelp!Fă o cură de 3 luni și vei vedea diferența!

ColonHelp se administrează în cure de detoxifiere de 1-3 luni, o dată sau de două ori pe an. Se recomandă o primă cură completă de 3 luni.

Doze uzuale: Adulți: 1-3 lingurițe dozatoare pe zi (8-24 g/zi). Tineri intre 12-18 ani: 1 linguriță dozatoare pe zi (8 g). Doza maximă: 4 lingurițe pe zi (32 g). În interiorul flaconului se află o linguriță dozatoare. O linguriță dozatoare rasă conține 8 g de produs.

În urma unei cure complete de detoxifiere cu ColonHelp (3 luni), se pot obține rezultate foarte bune atât pentru sănătate,  cât și pentru frumusețe.

Sănătate: ameliorări în unele forme de alergii, astm, dureri articulare, artrită, acnee, eczeme, psoriazis,  afecțiuni hepatice, dureri premenstruale sau tulburări ale menopauzei, afecțiuni nervoase (migrene, depresii, stres).

Frumusețe: tenul devine mai curat, părul mai strălucitor, ochii mai limpezi, abdomenul mai plat. În plus, mirosul transpirației și al corpului se atenuează.ColonHelp este un supliment alimentar. Suplimentele alimentare pot echilibra regimul alimentar, dar nu pot înlocui o dietă echilibrată. Produsul ColonHelp nu este un medicament, de aceea nu poate înlocui medicamentele în bolile cronice. În cazul în care experimentați reacții adverse și considerați că se datorează acestui supliment, încetați administrarea produsului! Nu lăsați acest produs la îndemâna copiilor! Pericol de înecare! Nu depășiți doza maximă recomandată.

Precauții: Pentru copiii sub 12 ani, femeile gravide sau cele care alăptează, persoanele cu afecțiuni grave, persoanele cu alergie la oricare dintre ingrediente, se va cere sfatul medicului înainte de utilizarea acestui produs.

Condiții de păstrare: Flaconul este sigilat. După deschiderea flaconului vă recomandăm păstrarea acestuia în frigider sau într-un loc ferit de lumină și umezeală, la o temperatură de maximum 20 grade Celsius și o umiditate relativă a aerului de maximum 75%.

Termen de valabilitate: 12 luni, respectând condițiile de păstrare de mai sus! Data fabricației și data expirării sunt trecute pe capacul flaconului!